Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Fruity Thai (Ceres Seeds) feminized

Fruity Thai (Ceres Seeds) feminized

Fruity Thai is een beroemde en geliefde retro-cannabisplant. Deze hoogrenderende feminized plant is niet alleen maar een Cannabis Cup winnaar maar ook een al-round supersoort die een heldere en stimulerende high veroorzaakt. Deze kruising van Sativa en Indica profiteert van het beste van beide werelden. Ze produceert zoet geurende toppen die je smaakpapillen prikkelen en je zintuigen binnendringen

Voorraadstatus: Uit het assortiment

60,00 incl. Btw

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - Fruity Thai: Een prijswinnend supergewas

Fruity Thai van Ceres seeds levert een overvloed aan old school smaken in een heerlijke fruitige cocktail, ze brengt het beste van Indica en Sativa samen. Deze betoverende mix van topkwaliteit Original Thai met een hartige in Nederland gekweekte Indica creëert een frisse, retrosmakende soort die zeer effectief is en excellente opbrengsten produceert.

Hoewel Fruity Thai een stone heeft van helderheid en verjonging weet ze nog steeds klappen uit te delen aan je lichaam en geest. Deze stevige Indica (met een beetje Sativa erdoorheen) voedt je creativiteit en geeft je inzicht op een manier waarop geen andere soort dat kan. Met zo een kracht is het geen wonder dat Fruity Thai een prijswinnaar is.

Fruity Thai is een genot voor het oog, ze heeft een weelderig en uitbundig Sativa-uiterlijk, maar haar interieur gaat meer richting Indica. Ze is zeer capabel en produceert een eindeloze hoeveelheid aan grote en prachtige toppen die een hemelse geur afscheiden en je met hun zachte, cerebrale aanraking strelen. Deze tropische wonderen ruiken erg zoet en geven subtiele hinten van eucalyptus af.

Fruity Thai heeft over het algemeen 8-10 weken nodig om rijp te worden. Sommigen vinden dit te lang duren, maar het is echt de moeite waard. Als je haar onder de juiste omstandigheden kweekt, kan ze meer dan een halve kilo produceren. Onder een ervaren hand levert ze zelfs nog meer op. Kaskwekers met groene vingers kunnen ook fruitige opbrengsten verwachten, in de buurt van de 700 g/plant.

Fruity Thai is een absoluut genot om te kweken en ze is een variëteit voor fans van smaak, opmonterende highs en extreem grote opbrengsten.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 55 - 65 days
Opbrengst Indoor 1,2 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Onderscheidingen Highlife Cup
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.