Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Panther (Ceres Seeds) feminized

White Panther (Ceres Seeds) feminized

White Panther van Ceres Seeds is een natuurlijke winnaar die rijk is aan geschiedenis. Dit is een soort van legenden. Ze heeft klamme toppen die bedekt zijn met kristallen en ze pronkt met kwaliteit en kwantiteit. Ze heeft de Cannabis Cup twee keer gewonnen, dus het mag duidelijk zijn dat ze kwaliteit bezit. Kwantiteit aan de andere kant komt in de vorm van haar overvloedige opbrengsten.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

54,00 incl. Btw

41,25 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 41.25 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - White Panther: Een geestverruimende meervoudige prijswinnaar

Deze Indica x Sativa kruising is niet alleen maar ondergedompeld in sentimentele geschiedenis, maar ook in prijzen. Ze heeft namelijk de zeer begeerde High Times Cannabis Cup maar liefst twee keer gewonnen. Een echte kennersfavoriet dus. White Panther is gezegend met een geestverruimende, spacey en droomachtige roes - het is geen wonder dat ze een meervoudig prijswinnaar is.

Ze fonkelt als een ster, deze toppen van deze compacte plant glinsteren overal op haar witte buitenkant. Bovendien zijn de toppen van White Panther heel erg plakkerig (om niet te zegge heerlijk) en qua effect nog buitengewoner. Over effect gesproken, dit spul verricht wonderen. Ze heeft een sensationele stone die je kalmeert en tot rust brengt en die later in een meer verheven high uitloopt - dit veroorzaakt een droomachtige geestestoestand. Fans van White Panther leggen graag de nadruk op haar zijdezachte en zoete smaak, en wie kan niet ongelijk geven?

White Panther heeft een indrukwekkende bloeitijd van 45-55 dagen en ze laat zien dat ze geen watje is als het aankomt op het pronken met haar wietwaren. En dat is begrijpelijk, want in de binnenkweek kan ze meer dan 0,85 gram per watt produceren. Een kaskweek levert zo'n 500 g/plant op (over gul gesproken). Kwekers die de voorkeur geven aan de buitenkweek, zullen merken dat hun oogst in het midden van oktober klaar is.

Ze is perfect om buiten mee te ontspannen, terwijl je bakt in de zon met je vrinden, of gewoon om na een lange dag mee te ontspannen. White Panther komt aan alle smaken tegemoet. Over smaak gesproken, cannabiskenners zullen merken dat White Panther meer is dan alleen maar een wonderlijke plant .. ze is een wietmirakel.

Deze soort werd White Panther genoemd om de cannabis tegencultuurheld, activist, dichter en radiomaker John Sinclair te eren die in 1968 de illustere White Panther partij oprichtte.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 45-55 days
Opbrengst Indoor 0.85 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Half Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.