Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Northern Lights x Skunk 1 (Ceres Seeds) feminized

Northern Lights x Skunk 1 (Ceres Seeds) feminized

Northern Lights x Skunk 1 is een hybride van de hoogste orde en een klassieker die gemaakt is van klassiekers! Deze plant is op iedere mogelijke manier topklasse, ze heeft de kracht om ervaren rokers op hun knieën te brengen. Je zou denken dat zo een fenomenaal exemplaar extra zorg en aandacht nodig heeft, maar vreemd genoeg is dat niet het geval. Ze is in feite heel makkelijk te hanteren.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

45,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 45.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - Northern Lights x Skunk #1: Een uiterst hanteerbare kampioen hybride

Northern Lights x Skunk #1 is een clash van cannabistitanen. In deze soort komen twee wereldwijde en geliefde soorten samen om één superhybride te vormen! Ze is niets minder dan een kampioen (in de ogen van kenners, kwekers en professionals), Northern Lights x Skunk schijnt mooier dan ooit in de cannabiswereld.

Northern Lights x Skunk #1 is een all-round knockout plant, ze is niet alleen een belachelijk zware producent, maar ook een extreem krachtige delicatesse - ze is in staat om zelfs de meest ervaren rokers te bedwingen.

Northern Lights x Skunk #1 heeft gemiddeld 55-60 dagen nodig om in de binnenkweek te bloeien - een sensationeel korte tijd voor zo een opmerkelijke plant. Wat betreft opbrengst houdt Northern Lights x Skunk #1 niet in! Onder de optimale omstandigheden kan ze in een kas 600 g/plant topkwaliteit wiet produceren! Als je haar binnen kweekt, kan ze wel 1,1 gram per watt opleveren. In de buitenkweek kun je de oogst tegen het einde van oktober binnen.

Dankzij het feit dat ze maar weinig bladeren heeft, is Northern Lights x Skunk #1 makkelijk te kweken; ze is een goede keus voor beginnende kwekers. Haar stevigheid en veerkracht betekenen dat ze zich door de meeste omstandigheden heen kan slaan.

Northern Lights x Skunk #1 brengt veel smaken en geuren in het spel, neem bijvoorbeeld haar prachtige toppen die zowel pittige als aardse ondertonen hebben en een onderscheidend vleugje dennen. Ze brengt een diepe en ontspannende stone teweeg, een stone die met name geschikt is voor de behandeling van de symptomen van chronische pijn, spierspasmen en stress.

Northern Lights x Skunk #1 is een verbluffende, all-round hybride en een absoluut genot om te roken. Je zoektocht naar een zwaargewicht producent eindigt hier.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 55 - 60 days
Opbrengst Indoor 1,1 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Eind Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.