Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

White Indica (Ceres Seeds) feminized

White Indica (Ceres Seeds) feminized

White Indica van Ceres Seeds is klein van postuur maar groot als het op toppen, opbrengsten en lichamelijke highs aankomt! Ze is een echte melkkoe! Deze producent wordt beschouwd als een van de hoogste renderende variëteiten. Ze heeft gigantische toppen die bedekt zijn met heerlijke, witte hars en ze ruikt en smaak echt als een kampioen.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

 4.00/5 (1)

39,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 39.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - White Indica: Extreem potent en hoogrenderend

White Indica van Ceres Seeds is niet het soort dat half werk aflevert. Deze snelbloeiende, witte schoonheid spaart haar krachten niet en produceert de krachtigste, geurigste en indrukwekkendste opbrengsten die we kennen.

Ze is voornamelijk van Indicagenen gemaakt, dit feminized fenomeen is uitstekend voor het maken van hasj. Dankzij haar gigantische bladeren is ze een absoluut makkie om te trimmen en schoon te maken. Dichte, witte toppen bedekken de plant, die vol zit met heerlijke hars. Deze toppen zijn enorm, aromatisch en een genot om naar te kijken.

Van White Indica kun je enorme opbrengsten verwachten, ze levert een formidabele blow af. Deze wiet is in staat om zelfs de meest doorgewinterde roker stijl achterover te doen slaan. Dit is dus geen mild en zachtaardig exemplaar. White Indica is de perfecte soort om met vrienden te roken, haar grote kracht zal jou en je amigo's goed stoned maken. Maar ook na een dag hard werken is dit de perfecte wiet.

White Indica kan heel goed gebruikt worden om een groot aantal aandoeningen te verlichten. Mensen die bijvoorbeeld lijden aan chronische pijn, spierspanning en migraine zullen merken dat hun symptomen enorm verminderd worden.

White Indica maakt geen grapjes, ze heeft een bloeitijd van 45-55 dagen. Als je haar binnen kweekt, kan ze 1 gram per watt licht produceren. Kwekers met een kas kunnen zich verheugen op monsterlijke opbrengsten van zo'n 500 g/plant. Buitenkwekers kunnen rekening houden met overvloedige opbrengsten die midden oktober binnengehaald kunnen worden. Weersta de verleiding om haar vroeg te oogsten! Want ze kot pas echt tot haar recht in de laatste weken van de bloeicyclus.

White Indica doet niets verkeerd en maakt op ieder vlak indruk. Bijvoorbeeld, haar grote kweekgemak stelt beginnende kwekers in staat om haar onder de knie te krijgen, haar enorme opbrengsten zorgen er daarentegen weer voor dat kenners en commerciële kwekers haar ook aantrekkelijk vinden.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica-dominant
Bloeitijd 45 - 55 days
Opbrengst Indoor 1 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Half Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   


  Door op 22/Apr/2015 :
  (4)

  Titel : zeer vlugge soort
  Reactie : Zeer snel klaar, smaak was beetje onder de verwachting, opbrengst was goed


  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.