Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Ceres Kush (Ceres Seeds) feminized

Ceres Kush (Ceres Seeds) feminized

De razendsnelle en overheerlijke Indica Ceres Kush levert een echte lichamelijke roes op en is een goed voorbeeld van een Indica op haar best. Deze vlugge en struikachtige plant produceert een overvloed aan lieflijke toppen en geeft een prikkelende, scherpe geur af. Ze is mild van smaak, liefhebbers van Indica zullen helemaal verliefd worden op deze machtige variëteit.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

39,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 39.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - Ceres Kush: Killer lichamelijke roes en zeer makkelijk te kweken

Het zwaargewicht van de Indicawereld is terug en deze keer heviger dan ooit. Haar wortels liggen in Afghanistan en India. Je zou kunnen zeggen dat Ceres Kush (van Ceres Seeds) een bereisde wiet is.

Deze pure Indica ontwikkelt keiharde, glinsterende toppen overal over haar korte en compacte lichaam. Het feit dat ze zo compact is, maakt haar tot de ideale keus voor guerrillakwekers en kwekers met weinig ruimte. De scherpe geur van Ceres Kush en de kruidige hasjsmaak zijn echt een traktatie; combineer dat met haar krachtige high en je hebt een Indica-icoon in de maak.

Ceres Skunk zinkt diep je lichaam in, en haar grote kracht voel je direct van top tot teen. Ze brengt een ultiem ontspannende stone teweeg en nagelt je direct aan de bank vast voor enige tijd. Echte Indicafans zullen genieten van deze ervaring, nieuwkomers kunnen haar juist wat zwaar vinden, doe dus rustig aan.

Ze is gedrenkt in geschiedenis en Kush is op meer dan één manier rijk. Men denkt dat Kush een van de eerste cannabissoorten was die mensen gebruikten. Als dat inderdaad waar is, suggereert dit dat Kush de weg heeft geplaveid voor de eerste stappen van de mens door een psychedelische doorgang. Wow!

Met een bloeitijd van slechts 50-55 dagen in de binnenkweek is Ceres Kush een indrukwekkende plant. Haar relatief hoge opbrengsten zijn ook erg interessant. Als je haar kweekt in een kas, kan ze gemiddeld 400 g/plant echt kwalitatieve wiet produceren. Ze is klaar voor de buitenkweek rond het midden van oktober, ze is het soort dat floreert onder perfecte omstandigheden.

Indicafans zullen helemaal gek worden van Ceres Kush, ze is de belichaming van een hoogwaardige cannabissoort - ze levert zowel toppen als schoonheid op.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica
Bloeitijd 50 - 55 days
Opbrengst Indoor 0,85 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Half Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.