Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Ceres Skunk (Ceres Seeds) feminized

Ceres Skunk (Ceres Seeds) feminized

De uiterst scherpe en potente Ceres Skunk (van Ceres Seeds) toont aan dat je geen doorgewinterde kweker hoeft te zijn om gewassen van een groot kaliber te krijgen. Zeer makkelijk te kweken en onderhouden, deze feminized favoriet is een kruising van Original Indica met een Sativahybride en laat een plant op je los met een snelle bloei, enorme opbrengsten en een verbluffende kracht.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

23,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 23.00 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - Ceres Skunk: Uiterst krachtig en makkelijk te kweken

Ceres Seeds wilde graag een eigen draai geven een een klassieker en creëerde zodoende de Ceres Skunk. Deze nieuwe, door Skunk geïnspireerde plant vermengt de Original Indica met een Sativahybride, en dit resulteert in een overheerlijke, aromatische en krachtige nakomeling.

Ceres Skunk staat er goed om bekend dat ze een betrouwbare soort is die ontworpen werd voor snel en makkelijk gebruik. Beginnende kwekers zullen geen problemen hebben om de enorme, met kristal bedekte toppen onder de knie te krijgen. Ze is gezegend met een diep aroma, een muskusachtige smaak en een langdurende stone; Ceres Skunk laat op al je zintuigen sporen na. Rokers die al eens een Skunk gerookt hebben zullen zich volledig bewust zijn van haar potente bite, die een diepe en roes teweegbrengt van een groot kaliber.

Ceres Skunk wordt ondersteund door stevige genen en wordt vaak gebruikt door kwekers om nieuwe hybriden te ontwikkelen. Deze klassieke evergreen heeft al de juiste elementen en groeit met een onpeilbare gretigheid, snelheid en overvloed - geen wonder dat ze wereldwijd gehuldigd wordt.

Ceres Skunk heeft in de binnenkweek een bloeitijd van 45-55 dagen, en haar snelheid zal ongetwijfeld kwekers aantrekken die er niet van houden om op hun wiet te wachten. Ze kan ook zowel binnen als buiten groeien. Ceres Skunk weet veerkracht aan haar groeirepertoire toe te voegen.

Ceres Skunk is een hoogrenderende machine die wel weet hoe ze haar goederen moet afleveren. Over het algemeen kan ze in de kaskweek meer dan 500 g/plant produceren (over een overvloedige oogst gesproken).

Als je op zoek bent naar een soort die keiharde klappen uitdeelt, heb je met Ceres Skunk de juiste plant in handen. Haar onbuigzame effecten zullen je hypnotiseren en in een heerlijke staat van skunk genot brengen.


Merk Ceres Seeds
Genetica Indica/Sativa
Bloeitijd 45 - 55 days
Opbrengst Indoor 1.0 gram per watt of light
Oogst (Outdoor) Half Oktober
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.