Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Ceres Indoor Mix (Ceres Seeds) feminized

Ceres Indoor Mix (Ceres Seeds) feminized

Verkrijgbaar in pakjes van 5 en 10, Ceres Indoor Mix van Ceres Seeds is een prachtige collectie van hoogkwalitatieve F1 soorten. Ze loopt over van talent en dit pakje is een uitgelezen selectie van hoogrenderende, uiterst potente wietklassiekers die nooit aflaten om hun goederen af te leveren. Ceres Indoor Mix is een wonderlijk huwelijk van kwantiteit en kwaliteit.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

35,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 35.00 Uit het assortiment
Aantal zaden: 10 € 67.50 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Ceres Seeds - Ceres Indoor Mix: Een machtige medley van monsterlijke marihuana

Ceres Seeds besloot om de boel wat meer pit te geven door een snack pack te maken met enkele van hun hoogkwalitatieve Original F1 variëteiten. Deze willekeurige mix van marihuana is gemaakt van Ceres klassiekers, die gegarandeerd een lach op je gezicht zullen toveren.

Aangezien ieder pakje Ceres indoor Mix een andere samenstelling heeft, weet je niet wat je zult aantreffen. Misschien zit er in jouw pakje wel een Cannabis Cup winnaar en een all-round supersoort, bijvoorbeeld Fruity Thai en White Panther, of misschien wel White Indica, Ceres Skunk of Ceres Kush. Wat je ook krijgt, je kunt er zeker van zijn dat je zowel kwaliteit als kwantiteit krijgt.

Om nog vertrouwder te raken met de zaadjes in de Ceres Indoor Mix vind je hieronder een beetje informatie over elk van de Original F1 soorten.

Fruity Thai is een tropische traktatie voor je zintuigen en combineert het beste van Nederlandse en Thaise variëteiten in één enkele (sensationele) soort) Ze biedt je een verheffende en heldere high, Fruity Thai is een frisse en smaakvolle plant met een grote potentie voor het produceren van monumentale opbrengsten. Ze was de winnaar bij de 19e High Times Cannabis Cup, en ze gaat maar door met iedereen wereldwijd te verbluffen met haar onweerstaanbare stone en overvloedige opbrengsten.

White Panther (ook bekend als White Smurf) is net als Fruity Thai een prijswinnende plant met een geestverruimende hoeveelheid kracht en opbrengstpotentie. Deze soort heeft veel historische betekenis, White Panther maakt haar illustere naam en haar vele prijzen waar. Ze kan een droomachtige, sensuele en all-round roes veroorzaken, ze imponeert met haar milde en decadente smaak.

White Indica is een witte schoonheid die een excellente hasjmachine is. Een snelle bloei, groot kweekgemak en grote toppen. White Indica is de droom van beginnende kwekers. Ze heeft een krachtig effect en een milde smaak, ze verbaast je op elk vlak. Kwekers die op zoek zijn naar een soort die uitblinkt vanaf het begin en krachtig door de bloeiperiode heengaat en eersteklas opbrengsten oplevert, zullen met White Indica niets te klagen hebben.

Ceres Skunk is een knock-out plant met een scherpe geur, dit is echt een skunk beest. Deze ware schoonheid van een plant is bedekt met kristaltoppen die een heerlijke geur afgeven en je tong prikkelen met hun muskusachtig zoete smaak. Ze is makkelijk te kweken en floreert in bijna iedere omgeving en onder kwekers van allerlei kweekniveaus. Ze wordt gesteund door solide genen en ze komt tevoorschijn als een snelbloeiende, hoogrenderende plant die kenners zullen aanbidden.

Ceres Kush is een Topindica die rijk is aan smaak, geur, kracht en geschiedenis. Ze is een favoriet onder fans van lichamelijke highs. Ze is compact van omvang en snel van bloei, en dit maakt haar aantrekkelijk voor iedere kweekcollectie - met name voor degenen die fans zijn van pure Indica's. Een zijdezachte milde rook... ze dringt diep in je lichaam door en ontspant je geest en lichaam zonder zich in te houden. Maar neem te veel en je wordt aan de bank vastgeplakt. Je bent gewaarschuwd!

Ceres Indoor Mix zegt: Waarom zou je genoegen nemen met één als je alles kunt hebben?


Merk Ceres Seeds
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.