Zemadol (Cibdol) 50ml

(3)

Zemadol bestaat uit een zorgvuldig geselecteerde reeks van ondersteunende natuurlijke ingrediënten, samengevoegd in een robuuste dagelijkse crème. Liposomale technologie zorgt ervoor dat de belangrijke voedingsstoffen op een veilige en efficiënte manier diep in de huid terechtkomen, waar ze het hardste nodig zijn.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Cibdol - Zemadol: Voedt En Hydrateert De Huid

Niets voelt beter dan een gevoede, gehydrateerde en gezonde huid. Soms kan ons stressvolle leven ervoor zorgen dat onze huid droog en verweerd aanvoelt. Gelukkig biedt de natuur ons een grote hoeveelheid planten en voedingsstoffen die onze huid kunnen helpen herstellen en revitaliseren.

Zemadol bestaat uit een lange lijst vitamines, mineralen en andere fytonutriënten die helpen bij het verbeteren van het vochtgehalte van de huid en daarmee het gevoel van een droge huid tegengaan.
Gebaseerd op colloïdale havermout, bedekt het mengsel de huid met een verkoelende en verzachtende laag. Het zit vol met lipiden, bèta-glucanen en antioxidanten die de huid heerlijk en stralend laten voelen.

CBD heeft een unieke en krachtige rol in de formule van Zemadol. De cannabinoïde werkt samen met het endocannabinoïde systeem, een netwerk dat verantwoordelijk is voor het behoud van een gebalanceerde en onderhouden huid. Het aanbrengen van Cannabidiol voedt en revitaliseert de huid. Elke 50ml fles Zemadol bevat 100mg CBD.

LIPOSOMEN ZIJN CRUCIAAL VOOR EFFICIËNTIE

De huid is opgebouwd uit verschillende lagen weefsel. Conventionele crèmes bevatten meestal geen liposomen die deze beschermende laag kunnen penetreren. Dankzij de toevoeging van deze uit lipiden bestaande blaasjes, kan Zemadol de gebieden beter bereiken door diep in de huid door te dringen.

AANBRENGEN VAN ZEMADOL

Breng een dunne laag Zemadol aan op de huid en masseer het voorzichtig in. Herhaal dit 2 - 3 keer per dag voor de beste resultaten. Vermijd contact met de ogen of de mond.

MOGELIJKE BIJWERKINGEN

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten. Mocht je echter last krijgen van rode huid, een brandend gevoel of uitslag, stop dan het gebruik en raadpleeg je huisarts.

VEILIGHEID EN VOORZORGSMAATREGELEN

Als je allergisch bent voor een van de (hieronder) genoemde ingrediënten, vermijd dan het gebruik van Zemadol. Mensen die allergisch zijn voor grassen (Poaceae) moeten Zemadol niet gebruiken. Als je een intolerantie voor gluten of soja hebt, raadpleeg dan eerst je arts voor gebruik. Havermout bevat gluten en lecithine is afkomstig van soja.

INGREDIËNTEN

Water; Isostearylisostearaat; Prunus Armeniaca Pit Olie; Simmondsia Chinensis Zaadolie; Polyglyceryl-6-distearaat; Glycerine; Betaïne; Colloidaal Havermout; Panthenol; Cetearyl Alcohol; Candelilla/Jojoba/Rijst Bran Polyglyceryl-3 Esters; Glycerylstearaat; Natriumstearoyl-2-lactylaat; Glycerylcaprylaat; Jojoba Esters; Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copoly; Quercetine; Tocopherylacetaat; Tetrahydrocurcumine; Cetylalcohol; Cannabidiol; Gamma-linoleenzuur; Melkzuur; Caprylhydroxamic Zuur; Alcohol; Tetranatriumglutamaatdiacetaat.

Zemadol (Cibdol) 50ml Product Informatie
Merk Cibdol
Cannabinoïde CBD
Cannabinoïde-gehalte Laag
Product Cosmetica
Bron Europese industriële (biologische) hennep
THC-gehalte Niets

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zemadol (Cibdol) 50ml
Zemadol (Cibdol) 50ml
Je bezoekt onze Nederlandse website.