Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Grandaddy White (Connoisseur Genetics) feminized

Grandaddy White (Connoisseur Genetics) feminized

De complexe feminized Grandaddy White heeft een hard aankomende hasjsmaak. Deze superpotente prinses is het hypnotiserende resultaat van het kruisen van The White met Grandaddy Purple. Ze is verleidelijk op elk niveau en bloeit met veel haast en een onweerstaanbare veerkracht. Ze wordt hogelijk geprezen om haar kracht en brengt een intense cerebrale stone teweeg die je diep in de ruimte laat turen

Voorraadstatus: Uit het assortiment

80,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 80.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Connoisseur Genetics - Grandaddy White: Extreem potente plant met hasjondertonen

De ultravorstige dame Granddaddy White (van Connoisseur Genetics) is een ijskoude cannabissoort met veel kracht, waarmee ze zelfs de meest ervaren rokers kan laten ontsporen. Deze glorieuze naadloze unie van de moedig groeiende The White en de betrouwbare favoriet Grandaddy Purle brengt een extreem krachtig en hoogrenderend nageslacht tot stand.

Grandaddy White pronkt met een bloeiperiode van 8-10 weken en ontwikkelt zich met een geweldige snelheid, kracht en timing. Ze kan zowel binnen als buiten groeien, deze vastberaden dame floreert zelfs onder de guurste omstandigheden. Ze pronkt met een assortiment aan heerlijke en verleidelijke smaken, Grandaddy White is zeker bgeen zachte en smaakloze blow. Je kunt een wietje verwachten gevuld met een paarse druif-Skunk en een dikke dennensmaak die na het roken nog lang blijft hangen.

Zoals reeds vermeld kunnen kwekers zich verheugen op grote opbrengsten van een indrukwekkende kwaliteit. Onervaren rokers moeten zich maar schrap zetten voor deze overweldigende roes van narcotische proporties. Het effect is langdurend, ze komt hard aan en kan zelfs doorgewinterde veteranen op hun knieën brengen (je bent dus gewaarschuwd!).

Als de oogsttijd aanbreekt kunnen kwekers zich verheugen op flinke opbrengsten van een indrukwekkende kwaliteit. De kwantiteit loopt uiteen van gemiddeld tot hoog, maar de onderliggende kwaliteit blijft de hele tijd consistent.

Als je op zoek bent naar een hoogadaptieve, uiterst productieve en zeer krachtige feminized plant, dan is Grandaddy White de perfecte soort voor jou.


Merk Connoisseur Genetics
Genetica Indica/Sativa
Ouders GRANDADDY PURPLE X THE WHITE
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.