Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Strawberry Sour Haze (Connoisseur Genetics) feminized

Strawberry Sour Haze (Connoisseur Genetics) feminized

Strawberry Sour Haze van Connoisseur Genetics barst van de overheerlijke aardbeien heerlijkheid en vleugjes citroen en zal meer doen dan haar fruitige naam waarmaken. Ze is ontstaan uit een kruising tussen de legendarische Strawberry Cough en een formidabele haze en is zowel een beauty als een beest. Ze kan in slechts 8 weken bloeien en laat zien dat ze niet zomaar een zomerkoningin is.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

80,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 80.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Connoisseur Genetics - Strawberry Sour Haze: Overheerlijke variant met verbazingwekkende kracht

Connaisseur Genetics heeft het weer voor elkaar gekregen pure uitmuntendheid te creëren. Deze keer besloten de expert kwekers om de legendarische Strawberry Cough te kruisen met een van hun beste haze varianten. Strawberry Cough, geprezen om haar authentieke aardbeiensmaak en prikkelende aroma was de perfecte partner voor haar haze tegenhanger.

Strawberry Sour Haze groeit snel en uitbundig en heeft een hoge weerstand. Ze heeft 8-10 weken nodig om zich te ontwikkelen. Cash crop kwekers zullen door de wat langere bloeiperiode wellicht wat ontmoedigd raken, maar ware liefhebbers, fruit fanatici en kwekers met lef zullen dit bedekken met de mantel der liefde.

Esthetisch is ze ook een lust voor het oog en Strawberry Sour Haze belooft gemiddeld hoge oogsten, die ze ook daadwerkelijk levert. En nu we het toch hebben over leveren: Rokers kunnen zich verheugen op een snelle high van sensationele afmetingen. De rijkdom van haar strawberry funk mixt perfect met de rest van haar fruitige cocktail. Deze verrukkelijke cocktail bestaat uit sterke citroen, diepe den en subtiele hints van andere, uitgesproken smaken. Een echt overheerlijke traktatie voor de neus en mond.

Strawberry Sour Haze slaat in met een smaakvolle (maar sterke) kracht, het soort waarvan je echt even naar adem hapt. Het effect is complex, maar onmiskenbaar fascinerend en ze zorgt voor een fruitig feest waar iedereen aan mee mag doen. De perfecte wiet om dus te delen met vrienden en familie. Zorg ervoor dat Strawberry Sour Haze een ereplekje krijgt in je cannabis collectie.


Merk Connoisseur Genetics
Genetica Indica/Sativa
Ouders Strawberry Cough x Haze
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzend Informatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.