Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Super Silver Sour Diesel Haze (Connoisseur Genetics) Feminized

Super Silver Sour Diesel Haze (Connoisseur Genetics) Feminized

De zwaar aankomende hasjmachine Super Silver Sour Diesel Haze is nu verkrijgbaar in vrouwelijke vorm dankzij de jongens van Connoisseur Genetics. Dit is echt een soort die Hazekenners zal aanspreken, ze combineert de superbe Super Silver Haze met de notoire Sour Diesel en creëert zo een Haze van de hoogste kwaliteit. Het effect is geestverruimend en ze brengt een potente high teweeg.

Voorraadstatus: Uit het assortiment

80,00 incl. Btw

Overzicht van alle productcombinaties:
Aantal zaden: 5 € 80.00 Uit het assortiment
3 aantallen 5 aantallen 10 aantallen
-5% -10% -15%
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties

Hazekenners kunnen zich verheugen, want de kwekers van Connoisseurs Genetics hebben een nieuwe en opwindende Haze gemaakt die zeker je aandacht zal trekken. Ze is nu al een stevige favoriet onder veel doorgewinterde rokers , Super Silver Sour Diesel Haze (SSSDH) is waarlijk een all-round kampioengewas.

Door het vermengen van de old school sensatie Super Silver Haze (SSH) met de onweerstaanbare Sour Diesel wisten ze een origineel nageslacht te produceren dat uitblinkt in smaak, potentie en opbrengst. Haar rijke en decadente mix van citroen, limoen en dennen zorgt voor een smaakvolle ervaring - een ervaring die iedereen zou moeten proberen. De geweldige kracht van deze hemelse Haze mag niet onderschat worden. Zelfs de meest doorgewinterde veteraan zal het moeilijk krijgen. Dwaze lichtgewichten die gulzig zijn naar Super Silver Sour Diesel Haze zouden voorzichtig moeten zijn (je bent gewaarschuwd).

Super Silver Sour Diesel Haze groeit gestaag met een constante kracht (10-12 weken bloeien) en is geschikt voor de sog- en scrogmethode. Ze presteert op het hoogste niveau en produceert een groot aantal keiharde toppen die een aangename fruitige geur afgeven. Geduldige kwekers kunnen ongelooflijke opbrengsten verwachten als de oogsttijd eenmaal is aangebroken, wat aangeeft dat wachten inderdaad beloond wordt.

Super Silver Haze Sour Diesel Haze is een soort van de hoogste kwaliteit, en haar geschiktheid voor het maken van hasj is gewoon fenomenaal.


Merk Connoisseur Genetics
Genetica Indica/Sativa
Ouders Super Silver Haze x Sour Diesel
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Feminized Zaden
   
  Er zijn nog geen reviews geplaatst  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Je vraag is succesvol verzonden aan ons team. Bedankt voor je vraag!
Stel een vraag
verberg formulier
Naam:
Email:
Vraag:
  Stel een vraag
We verzenden dit product niet naar de volgende landen:
Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Verzendinformatie
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.