Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Verbeter je seksleven

Iedereen wil het - iedereen doet het – en, laten we eerlijk zijn, we hebben het nodig: SEKS. Hoewel het niet de oplossing is voor al onze problemen in een relatie, kan het wel helpen om problemen te voorkomen. Een partner die bevrediging vindt in zijn/haar seksleven EN dagelijks leven is een gelukkige partner. Dit is wat Zamnesia aanbeveelt:

Knuffel het eruit.

Het is een feit dat 20-60 keer knuffelen de vrijgave van oxytocine, een zogenaamd bindingshormoon, teweegbrengt. Dit zorgt voor een gevoel van emotionele verbondenheid met je partner. Daarnaast is het ook belangrijk hoe je buiten de slaapkamer met elkaar omgaat. Handjes vasthouden, zoenen en andere vormen van fysieke intimiteit verhogen de zin in seks.

Deel je seksuele dromen met je partner.

Je hersenen zijn je grootste seksorgaan en een gebrek aan geestelijke stimulatie kan snel de geslachtsgemeenschap verpesten. Praat erover – of lees samen hardop een erotisch boek, speel rollenspellen, introduceer seksspeeltjes in de slaapkamer of vertel elkaar seksavontuurtjes die je hebt meegemaakt – gebruik je hersenen.

Word nooit moe van of te moe voor seks.

Besteed niet de hele middag aan het surfen op het internet of het schrijven en lezen van berichtjes op Facebook, en zorg ervoor dat je partner dat ook niet doet, want anders zul je (of zullen jullie allebei) tegen bedtijd niet in de juiste geestelijke staat zijn voor wederzijds bevredigende seks.

Seks heeft een economische waarde – wees je daarvan bewust! Behalve dat het gratis en leuk is, is het de perfecte manier om stress te verminderen. Gebruik seks om je intimiteit en jeugdigheid te herstellen; het zal je band veel sterker maken.

Zorg voor voldoende slaap.

Een tekort aan slaap en een tekort aan seks gaan hand in hand. Om de volgende dag voldoende energiek en alert te zijn, is het noodzakelijk dat je voldoende rust krijgt, en wat is beter dan seks wanneer je wakker wordt, geestelijk ontspannen en vol met frisse kracht. Je kracht neemt in de loop van de dag af en als je moe en uitgeput bent, zal je sekslust afgestompt zijn. Vermoeidheid verlaagt het testosteronniveau en heeft een negatief effect op je libido.

Raak elkaar aan.

Een tedere aanraking verhoogt het oxytocineniveau en verlaagt het niveau van cortisol, het hormoon dat verantwoordelijk is voor chronische stress. In een wereld die veel van ons vergt en die zo nu en dan deprimerend is, kan de geruststellende en liefkozende aanraking van je geliefde hoop geven en je stemming verbeteren. Raak elkaar gedurende de hele dag aan en je seksuele relatie zal ervan profiteren.

Deel je verlangens.

Je partner kan je gedachten niet lezen, hoe intiem je je ook voelt. De geslachtsgemeenschap zal het meest bevredigend zijn wanneer je partner jouw verlangens en voorkeuren kent, en het openlijk en eerlijk uiting kunnen geven aan deze seksuele verlangens is de sleutel tot de meest intieme en sensuele intimiteit.

Lach meer.

Seks is leuk, dus wees niet al te serieus. Een goede manier om te voorkomen dat seks saai wordt, is om af en toe iets te doen dat misschien wel onhandig of gewaagd is. En wat is gezonder dan eens goed te lachen met degene van wie je houdt?

Maak oogcontact.

Meer dan 80% van de waarneming wordt met de ogen gedaan en dit is eerste communicatiemiddel dat mensen hebben, en het is een essentiële manier om intimiteit te creëren. Tijdens de seks kan oogcontact een OK ervaring veranderen in een WOW! ervaring.

Blader door onze erotische afdeling voor producten om je seksleven op een natuurlijke manier te bevorderen en spannender te maken.

 

Zamnesia

Afrodisiaca