Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

VOORBEREIDING EN GEBRUIK

Om mescalinecactussen te prepareren is het belangrijk om de concentratie van actieve bestanddelen van iedere te verwerken plant te kennen. Als je deze concentratie niet kent, moet je uitgaan van wetenschappelijk aangetoonde gemiddelde waarden en moet je met een lage dosis beginnen en langzaam de dosis verhogen totdat je bij de juiste hoeveelheid bent aanbelandt.

Het is vrij eenvoudig om mescalinecactussen te prepareren. Het wordt over het algemeen aanbevolen om gedroogd cactusweefsel te gebruiken. Cactussen kunnen ook rauw worden gegeten, zoals Peyote, en de stekels zijn eenvoudig te verwijderen, sommige hebben zelfs niet eens stekels. Je hoeft alleen maar een stuk af te snijden of te bijten, erop te kauwen, en door te slikken. Maar dan moet je wel tegen de vieze smaak kunnen, zonder over te geven.

Wij gebruiken het gedroogde materiaal, want dat bevat meer actieve ingrediënten en is makkelijker te verwerken. Er zijn meerdere mogelijkheden. In het algemeen: Als je een cactus op wilt eten, moet je hem eerst ontdoen van al zijn stekels en hem in de zon of de lucht laten drogen. Als je de cactus in de oven of op de verwarming droogt, zul je een groot deel van de actieve bestanddelen kwijtraken. Grote exemplaren, zoals enorme, zuilvormige cactussen als de San Pedro, moeten worden gepeld. Er bevindt zich meestal een hoge concentratie mescaline in de schors van de plant. Daarom moet de huid van de plant ook gedroogd worden. Daarna snij je de cactus in stukken, schijven, stroken of plakken, afhankelijk van wat wordt aanbevolen. In deze staat kan het cactusweefsel goed worden gedroogd. Na het drogen wordt het weefsel vermalen, het liefst tot poedervorm. Hoe fijner het poeder is, hoe beter de mescaline door het lichaam kan worden opgenomen. De poedervorm is reeds het eindproduct. Je kunt het door je drinken of je eten mengen, maar je kunt het ook in pure vorm doorslikken. Maar let op! Cactuspoeder heeft een bittere en vreselijk vieze smaak. Sommige psychonauten vullen capsules met 1 g cactuspoeder. Dat is een goed idee, want op deze manier proef je niets van de vieze smaak en kun je tegelijkertijd de hoeveelheid heel nauwkeurig doseren.

Een andere bereidingswijze is het plantenweefsel te koken in water. Een klein beetje zuur bevordert het extractieproces. Het koken dient zo lang te worden gedaan totdat uiteindelijk een geconcentreerde soort van mescalinesiroop ontstaat.

ZamnesiaMescaline Cactussen