Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Waarschuwingen

Hoewel het best mogelijk is om jezelf te verwonden tijdens het gebruik van Ayahuasca, zijn er slechts heel weinig gevallen bekend, als ze er al zijn, van zware verwonding of overlijden die in verband gebracht worden met Ayahuasca. Ayahuasca bevat een potentieel gevaarlijk bestanddeel: een MAO-remmer, een stof die een belangrijk enzym in het lichaam blokkeert dat verantwoordelijk is voor verschillende processen in het lichaam en de geest. Om ernstige, negatieve reacties op Ayahuasca te voorkomen, is het verstandig om voor gebruik uit te zoeken hoe MAO-remmers reageren op voorgeschreven medicatie en bepaalde voedingsstoffen.

MAO-remmers mogen niet gecombineerd worden met wat voor andere drugs dan ook – de gevolgen kunnen veel erger zijn dan alleen maar onplezierig en in het ergste geval zelfs fataal.

Ayahuasca is een erg sterk psychedelicum en kan psychotische of neurotische episoden veroorzaken en de persoonlijkheid veranderen. 

Contra-indicaties

Ayahuasca kan en zal zeer waarschijnlijk uiterst negatieve bijwerkingen veroorzaken wanneer het gebruikt wordt in combinatie met antidepressiva en serotonine-heropnameremmers.

 

Zamnesia

Beste van Ayahuasca