Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Diversen Voorgroeien

De voortplanting van cannabis is een delicate zaak en een van de belangrijkere onderdelen van het hele kweekproces. Zaailingen en klonen zijn lastig te behandelen, omdat ze erg gevoelig zijn voor fysieke beschadigingen en vijandige milieus - een te hoge of een te lage temperatuur, een lage vochtigheid, plagen in de grond, te veel licht etc.

Aangezien kwekers allemaal zo hun eigen manier hebben om cannabis voort te planten, is er een heel arsenaal aan accessoires en hulpmiddelen beschikbaar om je leven gemakkelijker te maken. Voortplantingsmatten van steenwol of kokos, luchtbevochtigers (ook beschikbaar met verwarmingsmatten), speciale grondmengsels voor zaden, wortelenzymen, algemene versterkers en veel meer - het ligt allemaal te wachten op de gewillige kwekers.

Extra aandacht besteden aan je jonge planten is een goede investering - zo zorg je ervoor dat zich een sterk wortelsysteem ontwikkelt dat later de levensader wordt van een volwassen plant, en dat zich een gezondere plant ontwikkelt die vervolgens meer THC-rijke, met hars bedekte toppen krijgt.