Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Warmte matten en kabels ontkiemen

Een verwarmingsmat is een eenvoudige manier om de temperatuur te verhogen als je kweekruimte dat nodig heeft. In tegenstelling tot de conventionele verwarming verspreidt een mat de hitte gelijkmatig en verwarmt hij voorzichtig je cannabisplanten van onderaf.

Hoewel hij overal gebruikt kan worden waar er behoefte is aan een warmtebron - op koude zolders, in kelders of verlaten fabrieken, of om voorzichtig het voedingsvat van je hydrocultuursysteem op te warmen - hij wordt met name aanbevolen bij zaailingen en klonen. De afmetingen van de beschikbare verwarmingsmatten komen meestal overeen met de populairste luchtbevochtigers - sommige zijn zelfs met een luchtbevochtiger geïntegreerd en zijn onderdeel van de meest geavanceerde kweeksetjes.

Verwarmingskabels vervullen dezelfde functie: ook deze kunnen van onderaf verwarmen als een gelijkmatige verdeling belangrijk is (d.w.z. bijna altijd bij het kweken van cannabis). Deze zijn beschikbaar met ingebouwde thermostaten, waarmee de temperatuur automatisch geregeld kan worden en die zich kan aanpassen aan de veranderde omstandigheden binnenin de kweekruimte.