Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Voedingstoffen - cannabis zaden

Cannabis kweken uit zaden voegt een extra fase toe aan de kweekcyclus vergeleken met het onderhouden van een plantage op basis van klonen. Hoewel een zaadje alles bevat wat een plant tijdens de eerste dagen van groei nodig heeft – net als een ei – is het altijd een goed idee om de natuur een handje te helpen.

Zaden van professionele kwekers hebben 99% kans om te ontkiemen. Bij oudere zaden, zaden die je zelf thuis geproduceerd hebt, zaden van vrienden, familie of andere minder betrouwbare bronnen, kan het nuttig zijn om wat enzymen toe te voegen om zeker te zijn van een soepele start. Hoe dan ook, als het zaadje een zaailing wordt, moet je hem met extra zorg behandelen, helemaal als het op het wortelsysteem aankomt.

Als je de zaailing van wortelenzymen voorziet, kan de plant in dit vroege stadium een sterk en gezond wortelsysteem ontwikkelen. Het zal later de levensader van de volwassen cannabisplant worden, dus het is op veel manieren de sleutel tot grote en sappige marihuanatoppen. Zorg goed voor je zaailingen en je zult daarna minder werk aan je plant hebben – gezonde wortels zorgen voor een gezonde plant.