Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Voedingstoffen  - klonen

Afgezien van de basale eisen voor wat betreft voeding hebben cannabisklonen speciale behoeften die vervuld moeten worden. Een stukje van een plant afsnijden en het in de grond plaatsen is voor de plant een zeer stressvolle situatie. Je moet extra zorg in acht nemen om ervoor te zorgen dat het stekje wortels zal ontwikkelen en zich aan de nieuwe omgeving zal aanpassen.

Om dit proces te versnellen, de aanpassing gemakkelijker te maken en het slagingspercentage te verhogen, zijn er speciale supplementen beschikbaar. Deze zijn er in verschillende vormen, ze variëren van wortelpoeders tot gels en gewoon vloeistoffen. Ze zijn allemaal bedoeld om de jonge plant ertoe aan te zetten sterke wortels te ontwikkelen en zijn vermogen om voedingsstoffen aan de grond te onttrekken te verhogen.

Aangezien een gezond wortelsysteem het uitgangspunt is voor een sterke plant en een behoorlijke marihuanaoogst, is het belangrijk om vanaf de eerste dag goed voor je klonen te zorgen. Een gestimuleerd wortelsysteem zal gezondere, dikkere takken ontwikkelen, die in de volwassen plant een goed transport van voedingsstoffen garanderen.