Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Kloon apparatuur kweektenten

Het klonen van cannabisplanten vereist een iets ander klimaat dan het kweken van volwassen cannabisplanten. De vochtigheid die je nodig hebt voor een perfecte adaptatie – zo’n 80% - kan je marihuanaoogst doen rotten, en dat is zeker iets dat je te allen tijde wilt voorkomen. De meeste kwekers bewaren hun klonen het liefst bij een iets hogere temperatuur – vandaar de behoefte om ze op een aparte plek te houden met toepassingsspecifieke apparatuur.

Dit kun je het best doen door een kloontent te gebruiken – dit zijn dezelfde tenten als kweektenten, alleen kleiner. De lamp die je voor het klonen nodig hebt – vaak een ander soort lamp dan die je voor het bloeien gebruikt (een energiebesparende lamp of een MH-lamp) – moet dichtbij de klonen worden geplaatst, iets wat niet mogelijk zou zijn als ze in dezelfde ruimte als de oudere planten gehouden zouden worden.

Het aanbod aan kloonboxen kent dezelfde variëteit in kwaliteit en afwerking (wit, zilver) als kweektenten, maar ze zijn daarnaast ook beschikbaar in handige, bredere en lagere formaten. De meeste hebben twee of drie verdiepingen waar planten kunnen worden geplaatst en hierdoor passen er meer stekjes in en maak je maximaal gebruik van de ruimte.