Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

 kweektenten

Om binnen professioneel cannabis te kweken, heb je veel toepassingsspecifieke hardware nodig om je planten zelfs op de meest gure plekken een tropisch klimaat te geven. En dat moet ook allemaal ergens bewaard worden. Door de kweekruimte beperkt te houden, is het makkelijker om de vereiste temperatuur (26-28 C) en vochtigheid (60-80% in de vegetatieve periode) te bereiken.

Aan al deze eisen wordt tegemoet gekomen met toepassingsspecifieke kweektenten, die zo ontworpen zijn dat ze aansluiten bij al je eisen met betrekking tot het kweken van cannabis. Doordat ze verschillen in maat en kwaliteit, kunnen ze zowel gebruikt worden om thuis op kleine schaal te kweken als op professionele, commerciële plantages.

Er bestaat een speciale productlijn voor klonen, want deze kun je het best apart houden van de volwassen planten, dit vanwege andere behoeften. Een droogtent waarin je volwassen cannabisplanten in topkwaliteit marihuana worden veranderd, is een geweldige aanvulling op het hele proces van zaadje naar oogst.