Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Bewatering

Alle planten hebben water nodig om te groeien. Cannabis is geen uitzondering op deze regel. Door te veel water kan je plant sterven (als de grond te vochtig wordt, kunnen de wortels niet ademen en dus stikt de plant) en door de weinig water zal hij niet voldoende groeien.

Als je je plantage niet al te vaak kunt of wilt bezoeken, kan het lastig worden om je planten om de dag water te geven. Maar met sommige irrigatietechnieken en hulpmiddelen is het mogelijk om de noodzaak om steeds zelf water te geven, te verminderen.

De pomp die voor de voedingsoplossing voor je cannabisplanten zorgt, is aan een tijdschakelaar gekoppeld of geeft continue voeding af door middel van ‘drip-in’; hierbij worden direct kleine hoeveelheden water toegediend, en dit vermindert de hoeveelheid afval en vergroot de effectiviteit van de voedingsstof.

Afgezien van de tijdbesparing verhogen geavanceerde automatische irrigatiesystemen in feite de kwaliteit van je plantage. Door met regelmatige intervallen water en voedingsstoffen af te geven, worden je planten aan minder stress blootgesteld en kunnen ze al hun energie aanwenden om dikke, sappige toppen te produceren.