Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Bodem

Als je cannabis binnenshuis kweekt, is het belangrijk dat je de natuurlijke omgeving van de plant zo exact mogelijk nabootst. Hoewel de meeste mensen weten dat ze zorg moeten dragen voor de temperatuur en vochtigheid, vergeten ze vaak dat de grond ook belangrijk is.

Cannabisplanten worden niet voor niets onkruid genoemd - ze kunnen vrijwel overal groeien en in hun natuurlijke omstandigheden worden ze op de meest verrassende plekken aangetroffen. Deze planten produceren echter niet altijd marihuana van topkwaliteit. Als de oogst je doel is en niet het plezier op zich om de plant te zien groeien, zorg er dan voor dat je je zaadjes in de juiste grond stopt.

Gebruik nooit de grond uit oude potten rondom je huis of grond uit de tuin. Hier zitten meestal wel een aantal plagen in die het kweken van wiet in een nachtmerrie veranderen. Gebruik altijd voorverpakte, hoogkwalitatieve grond en vervang deze na iedere groeicyclus. Besparen op grond is een slechte investering, aangezien dit grote problemen veroorzaakt tijdens de hele groeicyclus.

Het mengsel dat je gebruikt, moet licht zijn, zodat je plant goed kan ademen. Laat het overtollige water weglopen (anders kan je plant stikken) en zorg voor de benodigde voedingsstoffen. Onthoud dat de grond de gastheer is voor het gevoeligste deel van je favoriete plant - zijn wortelsysteem. Zorg ervoor dat hij zich comfortabel voelt en je zult beloond worden!