Product successfully added to your shopping cart.
Check out

PH en EC-regeling

EC en pH zijn twee kenmerken van de voedingsoplossing waarmee je je  cannabisplanten voedt, die goed gecontroleerd moeten worden, gemeten en indien nodig - gecorrigeerd.

Om te weten of je water met voeding in het bereik van 5,8 - 6,8 valt waar cannabis planten van genieten, moet je een goed apparaat hebben om dit te meten. Die zijn er in twee vormen, ofwel de minder handige, maar goedkopere markers - papieren of oplossingen, die van kleur veranderen afhankelijk van de pH van de oplossing, of een meer geavanceerde elektrode op basis van pH-meter.

Hoewel de professionele Ph-meter meer zorg eist, is de aanduiding meer precies en sneller gedaan, zonder extra kosten bij elke keer dat je uitleest. Met behulp van een pH-meter met een elektrode zul je Ph vaker meten, waardoor je planten extra zorg krijgen en dit zal worden beloond in je marihuana gewassen.

Met EC meters heb je dit dilemma niet, omdat EG niet kan worden gemeten zonder de betrokkenheid van stroom en deze komen uitsluitend in de vorm van batterij gevoede apparaten met een verwisselbare elektrode.