Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Klimaatregeling

Voor sommige kwekers zijn cannabisplanten een bron van vreugde, zelfs voordat ze marihuana produceren. Maar niet iedereen kan het zich veroorloven om iedere dag als hobby naar zijn plantage om te kijken. Vanwege veiligheidsredenen of tijdsgebrek kiezen veel mensen ervoor hun bezoekjes tot het absolute minimum te beperken.

Het unieke klimaat waar cannabisplanten behoefte aan hebben, moet hoe dan ook behouden blijven - gelukkig is er voor hen die het niet alleen af kunnen een arsenaal aan gereedschappen, die de zorg voor de planten op zich nemen terwijl zij er niet zijn.

De temperatuur, vochtigheid, CO2-gehalte, luchtionisatie enz. moeten allemaal op het juiste niveau worden gehouden - niet te hoog en niet te laag, want het zal in beide gevallen de uiteindelijke oogst van je marihuana beïnvloeden. Klimaatcontrole stelt je in staat om het gewenste niveau van tevoren in te stellen - de temperatuur tussen 24 en 28 graden Celcius, de vochtigheid 60-80% (en 40-50% tijdens de laatste 2-4 weken van de bloei) en het CO2-gehalte van ten minste de natuurlijke concentratie van 340 ppm (parts per million).

Een eenvoudige luchtbevochtiger zal alleen dan geschikt zijn, wanneer je hem aan en uit kunt doen als dat nodig is. In meer geavanceerde opstellingen, heb je misschien liever dat de sensoren en processors het werk voor jou doen.