Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Diversen lucht en ventilatie

Koolstoffilters, afzuigventilatoren en luchtslangen moeten allemaal goed worden aangesloten, zodat ze een soort ventilatiesysteem vormen om naadloos te werken.
Als alle stukken dezelfde grootte (diameter) hebben is het samenbinden alles wat je hoeft te doen; dit kan worden gedaan door de metalen band of kabelbinders versterkt met een sterke, brede isolatietape.
Wanneer een of meer apparaten verschillen van de rest, moet je kijken voor een tussenstuk.
Dit ronde stuk plastic of metaal kan worden bevestigd tussen de twee apparaten die niet in elkaar passen: een 125/150 tussenstuk zal het mogelijk maken om 150mm luchtpijp aan te sluiten op de 125mm ventilator.
Als je gebruik maakt van een enkele snelheid afzuigventilator zonder externe sensoren, kan je ook overwegen om aparte controllers te gebruiken. Die apparaten zijn ontworpen om jou volledige controle over je hele ventilatiesysteem te geven.
Ze hebben iets te bieden voor zowel amateurs als gevorderde kwekers, variërend van eenvoudige handmatige snelheidsregeling tot temperatuur, luchtvochtigheid, negatieve druk en histeresis regelgeving.