Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Circulatie fans

Behalve afzuigventilators, die noodzakelijk zijn voor de juiste luchtverversing in de kweekruimte, kunnen circulatieventilators ook erg handig zijn.
Deze zorgen ervoor dat de lucht in de ruimte gelijkmatig verdeeld wordt, wat niet gebeurt als je niet ingrijpt.
Warme lucht verzamelt zich in de top, wat leidt tot verschillende temperaturen en maten van vochtigheid in verschillende delen van de kweekruimte - iets waar je cannabisplanten niet tevreden mee zullen zijn.
In dit geval heb je geen groot vermogen nodig - gewoon voldoende om de lucht binnenin te laten circuleren.
Het reguleren van de snelheid van de ventilator kan van pas komen, net als de automatisch roterende kop - je wilt niet dat de lucht de hele tijd in dezelfde richting wordt geblazen.
De mogelijkheid om de hoogte aan te passen, kan ook handig zijn, aangezien je hem hoger wilt plaatsen naarmate je planten groter worden.
Eenmaal in de kweekruimte moet je het gevoel hebben dat de lucht niet stilstaat - maar zorg er wel voor dat je planten niet omvallen of te veel ombuigen!
In tegenstelling tot de afzuigventilator die alleen op volle toeren draait als het licht aan is, moet een circulatieventilator 24/7 werken  - want in de natuur waait de wind ook altijd, en indoor kweken draait allemaal om het nabootsen van de natuurlijke omstandigheden.