Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Growshop hoofdcategorie

Het kweken van cannabis is een nobele kunstvorm. Daarom hebben we een groot deel van onze winkel gewijd aan het aanbieden van de meest diverse en hoogwaardige cannabis zaden van dit moment. Het is echter belangrijk te begrijpen dat we geen cannabis growshop zijn.

Hier in Nederland, waar wij gevestigd zijn, is het illegaal om cannabis op grote schaal te kweken. Daarom verkopen we ook geen bulk meststoffen en apparatuur die je wel zou zien in een growshop. In plaats daarvan richten we ons op de hobby kweker, de gemiddelde persoon die zijn groene vingers aan het werk wil zetten en zijn eigen voorraad wil kweken. Niet voor cash, roem of persoonlijk gewin, maar voor het genot van het kweken van een speciale plant om daarna te genieten van de rijkdom die ze te bieden heeft. Je kan bij ons niet in bulk kopen en alles wat we verkopen, is gericht op de kleine hobby kweker.

GEWELDIGE CANNABIS ZADEN VOOR HOBBY KWEKERS

Voor deze hobby kwekers hebben we genoeg opties. Allereerst bieden we een gigantische selectie cannabis zaden aan. Van de wereldberoemde zadenbanken, die een reputatie hebben opgebouwd als eersteklas kwekers, tot de kleinere, meer intieme zadenbanken die de nadruk leggen op experimenten en innovatie en aan de behoeften voldoen van een select publiek van liefhebbers. Ongeacht waar je naar zoekt, als je een hobby kweker bent, zal je het hier vinden. Om alles wat te vereenvoudigen en je van inspiratie te voorzien, hebben we een aantal top 10 lijsten samengesteld met cannabis zaden, die we regelmatig zullen bijwerken. In deze lijsten hebben we onze Top 10 Feminized cannabis zaden, Top 10 Regular cannabis zaden, Top 10 Medical cannabis zaden en Top 10 Autoflowering cannabis zaden opgenomen.

HET VERZORGEN VAN CANNABIS

Het feit dat we geen growshop zijn, betekent natuurlijk niet dat we de hobby kweker niet kunnen voorzien van alles wat hij nodig heeft om zijn planten te verzorgen. Om te helpen de cannabis plant de best mogelijke start in het leven te geven, bieden we een speciale Smart Start Kit aan, waarmee zaden alles ontvangen wat ze nodig hebben. We hebben ook producten als Vertafort in voorraad, de perfecte voedingsoplossing voor het kweken van 1-2 planten. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de beschikbare opties voor de hobby kweker die zijn cannabisplanten zo goed mogelijk wil verzorgen.

NA DE OOGST

Voor velen draait het allemaal hierom: Het creëren van die perfecte persoonlijke voorraad. Om hierbij te ondersteunen, biedt Zamnesia een groot assortiment producten aan voor na de oogst. Van schermen tot het maken van kleine hoeveelheden hasj, maar bijvoorbeeld ook stash boxen om je voorraad perfect te bewaren. Je kan ook bij ons terecht als het aankomt op het daadwerkelijke gebruik; zij het vloei, pijpen, veelzijdige bongs, of de nieuwste en meest geweldige vaporizers op de huidige markt.

WAT JE NIET ZAL VINDEN

Zoals vermeld, kan Zamnesia niet leveren aan grootschalige kwekers. Daarom vind je geen grote verlichtingsoplossingen, gigantische kweektenten, bulkhoeveelheden voedingsstoffen of andere producten die gericht zijn op het grootschalige kweken en die je in standaard growshops wel kan vinden. Het is in Nederland illegaal op grote schaal te kweken en hobby kwekers krijgen hierdoor een slechte naam. Daarom werken wij er niet aan mee.

MEER DAN EEN GROWSHOP

Zoals je dus hebt kunnen lezen, zijn we geen cannabis growshop, maar we staan voor je klaar met al het andere. Voor de hobby kweker zijn we zoveel meer dan een simpele growshop, want we kunnen je voorzien van alles wat je nodig hebt om van de rijke cannabis wereld te genieten. Daarom zijn we een van de grootste detailhandels in Europa als het gaat om cannabis zaden!Gerelateerde producten