Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Reflectoren

Het merendeel van de lichtbronnen die worden gebruikt in indoor hennepteelt vereisen speciale reflectoren die ervoor zorgen dat al het gegenereerde licht zich een weg vindt naar je planten.
Reflectoren zijn vereist wanneer Hogedrukgasontladingslampen worden gebruikt, zoals HPS of MH, maar ook CFL (grote spaarlampen).
De enige situatie waarin je wellicht succesvol cannabisplanten kan kweken zonder een extra reflector is met het gebruik van LED-licht-systemen, die doorgaans reflectoren ingebouwd hebben.
De reflectoren gebruikt in binnentuinen komen in een verscheidenheid van types en diverse maten.
Uitgaande van het budget, kan je een relatief goedkope reflector vinden die zijn werk zal doen met een reflectie factor van ca. 80%, wat nog steeds een behoorlijke marihuana oogst oplevert.
Ben je op zoek naar meer professionele hardware, ga dan voor 95% efficiëntie, dat bespaart je veel energie die anders wordt verspild.
De beste resultaten en dus de hoogste gewassen, worden bereikt met 97% reflectoren die een zekere mate van regulering mogelijk maken. Deze vind je meestal in 'vleugel' vorm, met twee afzonderlijke delen die kunnen worden aangepast, afhankelijk van het gebied.
Een aanvullend stuk apparatuur die je zou kunnen overwegen is een verspreider, die soms standaard worden bijgeleverd bij de meer geavanceerde vleugel reflectoren.
Dit stukje reflecterend koper is direct onder de lamp bevestigd, zodat het licht nog gelijkmatiger wordt verspreid, daarnaast heeft het een dubbelfunctie als warmtebarrière.