Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Na de oogst

Wiet kweken is geweldig, maar voor de beste resultaten, heb je de juiste gereedschappen nodig. Zamnesia heeft een breed assortiment aan gereedschappen voor jouw kweekervaring. Pincetten, scharen of trimmers, wij hebben alles in voorraad wat je nodig hebt om je kleintjes goed te kunnen verzorgen.

Het is triest maar waar: als je verkeerd met je gewassen omgaat, kun je je rookervaring goed vergallen. En geruzie met de kweker kan een eind maken aan langdurige vriendschappen, dus zorg ervoor dat je weet waar je over praat. Sommige kwekers geven er de voorkeur aan om de hele plant te drogen, maar deze methode veronachtzaamt de nog onvolgroeide toppen. Je kunt het best alleen die toppen oogsten die klaar zijn om gedroogd te worden en ze individueel behandelen.

Maar hoe je er ook over denkt of welke methode van na-oogstbehandeling je prefereert, wij hebben alles wat je nodig hebt voor de na-oogstperiode - en voor de periode vóór het oogsten. Gereedschappen en benodigdheden - wij zijn de marktleider voor al je behoeften.