Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Interview met Royal Queen Seeds

Waar komen jullie vandaan?

Van de stad van de wiet: Amsterdam!

Hoeveel soorten hebben jullie op dit moment (2013)?

Op dit moment hebben we een gefeminiseerde cannabis collectie van meer dan 39 verschillende soorten. Inclusief 20 gefeminiseerde cannabis soorten met verschillende lichtperioden. 3 Gespecialiseerde gefeminiseerde medicinale cannabis zaden, 16 gefeminiseerde autoflowering soorten en 3 verschillende mix pakjes.

Kunnen jullie ons iets meer vertellen over de geschiedenis van Royal Queen Seeds?

Met meer dan 20 jaar ervaring in de cannabis industrie, dateert Royal Queen Seeds vanuit de vroege jaren '90. Royal Queen Seeds is het eindresultaat van een groep toegewijde kwekers en cannabis liefhebbers die hun kennis en liefde voor de plant combineerden. Onze visie is de wereld te voorzien van de beste cannabis genen en om het "kweken van je eigen medicijn" voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken!

Wat is de meest populaire Sativa (dominante) soort van Royal Queen Seeds?

Op dit moment zijn onze Amnesia Haze en Shining Silver Haze met afstand de meest populaire Sativa soorten die we hebben. Maar we hebben gemerkt dat onze nieuwe Haze Berry ook aan populariteit wint.

Wat is de meest populaire Indica (dominante) soort van Royal Queen Seeds?

Onze Northern Light is de meest populaire soort van Royal Queen Seeds. Maar Ice (Indica Chrystal Extreme) wordt steeds meer geliefd dus zij zou op korte termijn de publiekslieveling kunnen worden!

Wat is de meest populaire Autoflowering soort van Royal Queen Seeds?

Northern Light Automatic, vanwege haar hoge opbrengst en haar verbazingwekkende fruitige smaak. Maar nu hebben we 5 nieuwe soorten toegevoegd, zoals de White Widow Automatic en de Amnesia Haze Automatic dus wij denken dat dit in 2014 kan veranderen. We gaan het meemaken.

Zijn er nieuwe soorten die binnenkort uitkomen?

Absoluut. We hebben zoveel positieve reacties gekregen op onze medicinale collectie dat we er aan werken om meer en betere medicinale soorten te kweken. We zullen onze passie nooit stoppen: het blijven verbeteren van onze genetica en de ervaring van de kwekers!

Daarnaast zijn er nog veel soorten waar we aan werken, maar die zijn nog niet klaar om op de markt te komen. Dus we hopen dat we de nieuwste soorten op tijd klaar krijgen om ze volgend seizoen aan te bieden. Om op de hoogte te blijven, moet je onze Facebook pagina in de gaten houden. Op dit moment kunnen we nog niet veel meer vertellen over deze soorten ;-).

Wat vinden jullie van de toestanden rondom medicinale cannabis?

Medicinale Marihuana is een zeer belangrijk onderwerp voor ons. Door de legalisatie in sommige staten van Amerika, ziet de toekomst van medicinale cannabis er zonniger uit. Eindelijk doen ze onderzoek en nieuwe voordelen van medicinale cannabis worden dagelijks gevonden. Om die reden hebben we een complete lijn van Medicinale Cannabis soorten gelanceerd met een zeer hoog CBD niveau.

Hebben jullie prijzen gewonnen met jullie soorten?

Ja, we hebben al veel cannabis cups gewonnen met onze soorten, inclusief de Highlife Cup in Nederland, de Soft Secrets Cup in Praag en verschillende cups in Spanje en Catalonië!

Hebben jullie nog een laatste mededeling aan onze bezoekers?

We willen graag iedereen bedanken voor hun keuze te kweken met Royal Queen Seeds. Wij vinden het leuk als jullie ons je planten en eindresultaten laten zien! Volg ons op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over Royal Queen Seeds!

Royal Queen Seeds

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.