Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Herbal afrodisiaca - Verhoog je sexappeal

Heb je het gevoel dat je libido wel een oppepper kan gebruiken? Wij begrijpen dat het leven niet altijd eenvoudig is en dat de eisen van het leven van alledag je "te moe" kan maken voor enige romantische inspanning. Om hierbij wat te ondersteunen, hebben we een lijst samengesteld van afrodisiaca op basis van kruiden die je weer op gang krijgen en waarvan je 'stijf' staat van de energie.

Maca

MacaMaca is een supervoedsel die dateert uit de tijd van het Incarijk, die inslaat als een bom. Het werd exclusief gebruik door de hogere klassen uit de Inca samenleving en uitgereikt aan onderscheiden krijgers. Het heeft vele voordelige eigenschappen voor de gezondheid, maar staat het meest bekend om het stimuleren van seksuele driften.

Maca wordt gemaakt van de gedroogde en tot poeder vermalen wortel van de Lepidium Myenii plant. Deze plant groeit in de strenge uithoeken van het Andesgebergte, waar het gezien wordt als waardevol handelsartikel door de lokale bevolking. Het actieve ingrediënt dat hier relevant is, heet p-methoxybenzyl isothiocyanaat, een chemische stof die in verband wordt gebracht met lustopwekkende kwaliteiten.

Maca poeder kan worden opgelost in een drankje en meerdere malen per dag worden genomen, tussen maaltijden in. Het kan in het begin behoorlijk overweldigend zijn, dus start met een kleinere dosering. Het is een volledig legaal kruidensupplement; kijk eens in onze winkel voor meer informatie over maca, haar vermogen om je libido te stimuleren, maar ook andere voordelen voor de gezondheid.

Je kunt hier Maca kopen

Muira Puama

Muira PuamaOok wel bekend als "krachthout". Dit kruidengeneesmiddel wordt al eeuwen gebruikt door de mensen uit het Amazonegebied om hun libido op te krikken. Bij de meeste mensen wordt niet alleen het libido verhoogd, maar helpt het ook bij de behandeling van impotentie bij mannen. Een onderzoek, gedaan in 1994 voor "The American Journal of Natural Medicine", testte het gebruik op 262 impotente mannen. Na 2 weken van doseringen van 1 tot 1,5 gram, had het middel bij 62 procent van de proefpersonen een spectaculair effect, terwijl 52 procent aangaf dat het gunstig werkte.

Op dit moment wordt geloofd, dat het nemen van Muira Puama in poeder- of capsulevorm niet werkt. Als je naar dit middel op zoek bent, moet je uitkijken naar een tinctuur.

Je kunt hier Muira Puama kopen

Clavo Huasca

Clavo HuascaDeze houten rank wordt door de Indianenstammen in het Amazone regenwoud gebruikt voor de behandeling van impotentie en het verbeteren van het libido bij zowel mannen als vrouwen. De rank zelf wordt enorm groot en kan wel 80 meter lang worden. De plant produceert kleine, witte bloemen en lang, plat fruit. Je kunt de term "Kruidnagel rank" ook tegenkomen wanneer je zoekt naar Clavo Huasca. Dit komt omdat de bast van deze rank een zeer karakteristiek kruidnagel aroma afgeeft.

Clavo Huasca wordt vaak gebruikt als een tinctuur, 3-4 ml twee maal per dag.

Alle van deze kruiden afrodisiaca zijn veilig en legaal. Om logische redenen wordt het aangeraden een medisch professional te raadplegen voor gebruik, als je last hebt van bepaalde medische condities, of zwanger bent.

Je kunt hier Clavo Huasca kopen

 
 Zamnesia

Afrodisiaca