Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

De juiste dosering

Hoeveel moet ik nemen?

Het bepalen van de juiste dosering is lastig, het enige echte verschil tussen medicijn en vergif zit hem in de dosering. Bij het gebruiken van elke variant van psychoactieve stoffen, moet je extra zorg en aandacht geven aan de juiste dosering. De effecten van overdosering, hoewel gewoonlijk niet levensbedreigend bij psilocybe paddo's, zijn uiteraard ongewenst, onprettig en mogelijk gevaarlijk. Echter, een te lage dosis is ook geen oplossing. Afgezien van het ongemakkelijke gevoel dat het zou kunnen veroorzaken, verhoogt het ook het risico dat je de volgende keer teveel inneemt - om het over de verspilling van paddo's maar even niet te hebben…

Je moet onthouden, dat er geen precies antwoord is voor de juiste dosering. Wat de ene persoon op het pad van een aangename gedachten exploratie zendt, kan er voor zorgen dat iemand anders compleet van het pad raakt. Voor elke soort paddo moet je opnieuw de voor jou juiste dosis bepalen, afhankelijk van ervaring, tolerantie en omgeving. Lichamelijke aspecten, zoals gewicht, maag inhoud en of je medicijnen gebruikt, zijn ook factoren om rekening mee te houden.

Veel hangt ook af van de intentie, of je een levens veranderende ervaring, of een gezellige sociale reis zoekt. Kleinere doses zijn over het algemeen veiliger en meestal houden ze je dicht genoeg bij de werkelijkheid om te communiceren met andere mensen en uit te gaan. Om de volledige psychedelische potentieel van paddo's te benutten, wil je misschien een hogere dosis innemen. Bij het plannen van dit soort trips, moet je enkele voorzorgsmaatregelen en doe het in een veilige omgeving, eventueel met een trip begeleider.

Als je nog niet bekend bent met het gebruik van magic mushrooms, raden we je aan om te beginnen met een van onze milde varianten, zoals de Psilocybe Mexicana. Afhankelijk van je ervaring is het waarschijnlijk ook geen goed idee om het hele pakje (15 gram) in een keer te gebruiken, Bij het experimenteren met Psilocybe Hollandia, moet je de helft van het pakje niet overschrijden.

Alles samengevat: ken je lichaam, ken je geest, ken je product en ken de bron!

Dosage of Mushrooms

 

Bekijk ons brede assortiment Magic truffels:

Psilocybe atlantisMagische Truffels Mexicana

Psilocybe mexicanaMagische Truffels Fantasia

Psilocybe tampanensisMagische Truffels Pajaritos

Psilocybe pajaritosMagic Truffels Mokum

Magic Truffels Tampanensis

Psilocybe hollandiaMagic Truffels Atlantis

Magic Truffels Pandora

Magic Truffels Hollandia

Magic Truffels Utopia

 

ZamnesiaMagische truffels