Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

De Juiste Dosering

Hoeveel moet ik nemen?

Het bepalen van de juiste dosering is lastig, het enige echte verschil tussen medicijn en vergif zit hem in de dosering. Bij het gebruiken van elke variant van psychoactieve stoffen, moet je extra zorg en aandacht geven aan de juiste dosering. De effecten van overdosering, hoewel gewoonlijk niet levensbedreigend bij psilocybe paddo's, zijn uiteraard ongewenst, onprettig en mogelijk gevaarlijk. Echter, een te lage dosis is ook geen oplossing. Afgezien van het ongemakkelijke gevoel dat het zou kunnen veroorzaken, verhoogt het ook het risico dat je de volgende keer teveel inneemt - om het over de verspilling van paddo's maar even niet te hebben.

Je moet onthouden, dat er geen precies antwoord is voor de juiste dosering. Wat de ene persoon op het pad van een aangename gedachten exploratie zendt, kan er voor zorgen dat iemand anders compleet van het pad raakt. Voor elke soort paddo moet je opnieuw de voor jou juiste dosis bepalen, afhankelijk van ervaring, tolerantie en omgeving. Lichamelijke aspecten, zoals gewicht, maag inhoud en of je medicijnen gebruikt, zijn ook factoren om rekening mee te houden.

Klik Hier Om Meer Te Lezen Over Dit Onderwerp

Veel hangt ook af van de intentie, of je een levens veranderende ervaring, of een gezellige sociale reis zoekt. Kleinere doses zijn over het algemeen veiliger en meestal houden ze je dicht genoeg bij de werkelijkheid om te communiceren met andere mensen en uit te gaan. Om de volledige psychedelische potentieel van paddo's te benutten, wil je misschien een hogere dosis innemen. Bij het plannen van dit soort trips, moet je enkele voorzorgsmaatregelen en doe het in een veilige omgeving, eventueel met een tripbegeleider.

Gebruik Onze Paddo Doseringscalculator

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Magische truffels