Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Waarschuwingen

Er zijn geen slachtoffers gevallen na gebruik van LSA. Er bestaat echter wel een risico op een overdosis. Personen die ongeduldig zijn of teveel nemen kunnen terechtkomen in een lange, extreem onplezierige trip.

Een lange en moeilijke ervaring werd opgewekt door een dubbele dosering, toen de aanvankelijke hoeveelheid niet veel leek te doen. Uiteindelijk heeft de trip 36 uur geduurd en het lichamelijke ongemak duurde nog veel langer. Lichamelijke bijwerkingen kunnen bestaan uit gevoeligheid voor licht, hoofdpijnen en vermoeide ledematen.

LSA kan wat tijd nodig hebben om in te slaan, dus wees geduldig. Doseer niet teveel, dan loop je geen risico op een slechte trip. Zoals altijd, start je met een lage dosering en leer je je partij zaden kennen.

Gebruik het niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft en combineer LSA niet met andere drugs, medicijnen of alcohol. Het wordt sterk aangeraden geen LSA te gebruiken als je een hoge bloeddruk of hartaandoening hebt of gevoelig bent voor paniekaanvallen.

Zorg ervoor dat je in een veilige omgeving bent, met iemand die je vertrouwt en op je let. Probeer geen auto te rijden of machines te bedienen onder invloed.

Buiten bereik van kinderen houden.

 

Zamnesia

LSA