Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Het gebruik van magic truffels

Hoe gebruik je paddo's

De meeste mensen gebruiken paddo's voor één of twee redenen: voor de lol of als een spiritueel ritueel. Bij lagere doseringen kan psilocybine simpelweg plezierig zijn, de ervaring is een prettige, geestverruimende trip. En dan zijn er diegenen die het gebruiken als een sleutel om de deur van waarneming te openen. In dit geval worden meestal hogere doseringen gebruikt. Met de juiste ervaring, kennis en begeleiding, kunnen paddo's je leiden naar waardevolle inzichten in de omringende wereld, de werkelijkheid waarin je bestaat en die daarbuiten. Wat de reden ook is voor het nemen van paddo's, er zijn verschillende dingen die je in gedachten moet houden.

Als je onervaren bent met het gebruik van paddo's is het belangrijkste om niet te veel in een keer te nemen. Een half zakje is meestal meer dan genoeg. Zodra je ze genomen hebt moet je voorbereid zijn op en aantal uren aangepast bewustzijn. Neem ze niet kort voordat je moet werken, bij deelname aan het verkeer, vergaderingen enzovoorts. Het is een goed idee om binnen te blijven, bijvoorkeur thuis of op een andere veilige en comfortabele plek, zeker als je voor het eerst paddo's gebruikt. Naar buiten gaan kan leiden tot meer kleurrijke visuele effecten en inzichten, maar je hebt veel minder controle op de situatie en wordt daarom alleen aangeraden aan meer ervaren gebruikers. Kom niet in de buurt van paddo's als je je niet goed voelt. Depressie, stress, vermoeidheid, dit zijn allemaal tekenen voor een slechte trip, omdat paddo's al je angsten en zorgen zullen vergroten.

De gebruikelijke manier van het innemen van paddo's is gewoon door ze te eten. In dit geval is het belangrijk om grondig te kauwen, zodat het vocht vrij kan komen. De psychoactieve stof vrijkomt uit de paddestoel door je speeksel begint te mengen met je bloed en bereikt zo elke cel in je lichaam. Het zal ongeveer 45 minuten nodig hebben voor je het effect voelt, afhankelijk van de maaginhoud - hoe minder je ervoor eet, hoe beter. Het wordt aangeraden om voedsel een paar uur lang te vermijden.

Wil je een kopje thee?

Niet een grote fan van de bittere smaak van magic truffels? Denk er dan over na een magisch brouwsel te maken. Het innemen van je paddo's via een soort thee zal ervoor zorgen dat de specifieke smaak verdwijnt. Kook wat water in een pannetje, verpulver de gewenste hoeveelheid paddo's in kleine stukjes en gooi ze erin. Verwarm langzaam de pan en laat even sudderen, maar breng het niet aan de kook, want dat vernietigt de werkzame stof en je blijft zitten met een lelijk brouwsel zonder psychoactieve waarde. Laat het brouwsel 10 tot 15 minuten rusten en 'geniet'.