Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

De Effecten Van Syrische Wijnruit: MAO-Remmers & Harmala Alkaloïden.

Zoals al gemeld, fungeren de alkaloïden in Syrische wijnruit als monoamine oxidase remmers (MAOIs), respectievelijk als omkeerbare MAO-remmers (RIMAs). Er is een lopend debat gaande of RIMAs dezelfde tyramine beperking in het dieet vereisen als MAOIs, maar het eindoordeel laat op zich wachten. Zoals het er nu voorstaat, kunnen we alleen adviseren het MAOI dieet te volgen voor de consumptie van Syrische wijnruit zaden. Voor een gedetailleerde lijst van het MAOI-dieet, klik hier.

Harmala alkaloïden werken door het blokkeren van de MAO-enzymen en bevorderen de opname van DMT en andere tryptamines. Het zorgt er echter ook voor dat de opname van tyramine, wat in veel voedingsmiddelen wordt gevonden, ongereguleerd wordt. Dit kan gevaarlijk zijn en een hypertensie crisis veroorzaken. Hierom is het dus enorm belangrijk om je dieet in de gaten te houden, wanneer je een MAOI gebruikt.

Omdat Syrische wijnruit een MAOI is, wordt het vaak gebruikt om andere psychedelische planten kracht te geven, waardoor deze worden verbeterd en de high wordt verlengd. Een goed voorbeeld hiervan, is het gebruik van paddo's of DMT, waar het voorafgaande gebruik van Syrische wijnruit de ervaring tot wel vier uur verlengt. Syrische wijnruit kan ook op zichzelf worden gebruikt als psychedelische stof, in een hogere dosering, maar dit kan veel lichamelijk ongemak veroorzaken. Anekdotische verslagen beschrijven hoe pure harmala alkaloïden van de wijnruit diverse hallucinogene effecten kunnen opwekken, van visuele beelden met gesloten ogen tot patronen en vervormingen met open ogen.

Peganum Harmala

Bekijk product

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.