Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Hoe Gebruik Je Syrische Wijnruit?

Er zijn vele manieren om Syrische wijnruit te gebruiken. Het makkelijkst is het vermalen van de zaden met de tanden en de vermalen zaden een paar minuten te laten mixen met speeksel voor het doorslikken. Het is ook mogelijk ze gewoon te vermalen, met bijvoorbeeld een stamper en een vijzel, voordat je ze in capsules stopt.Dit kan de voorkeur hebben, voor diegenen die Syrische wijnruit direct willen innemen, maar het niet willen proeven.

Niet alleen zijn deze methoden het meest simpel, maar ook het meest krachtig, omdat er geen actieve ingrediënten verloren gaan in het bereidingsproces. De benodigde dosering kan van persoon tot persoon variëren, maar het meest standaard is een dosering van 1 gram, waarna meer kan worden genomen, indien nodig. 5 Gram wordt door de meeste mensen gezien als de maximale limiet van een zeer hoge dosering.

Een andere methode om Syrische wijnruit te nemen is er een "thee" van te zetten (ook bekend als water infusie). Deze methode veroorzaakt veel minder misselijkheid, waardoor sommigen dit prefereren. Het nadeel is, dat sommige actieve ingrediënten verloren gaan tijdens de bereiding, dus 1-2 gram extra is nodig. Om een brouwsel te maken, laat je de zaden in 150ml water en 50ml citroensap per persoon pruttelen, gedurende 15-30 minuten. Zeef de vloeistof om de zaden te verwijderen en drink het dan op.

Een andere, minder vaak gebruikte, methode is het gebruik van het vermalen poeder van de Syrische wijnruit als onderdeel van een wierook. Er zijn behoorlijk grote hoeveelheden nodig om het effectief te laten werken en de effecten blijven veel korter hangen.

Om andere psychedelica, zoals DMT of magische paddestoelen, te versterken wordt tot 3 gram gebruikt tot 1 uur voordat het andere entheogen wordt genomen. Een grotere hoeveelheid kan verhoogd ongemak veroorzaken zonder effect te hebben op de high.

Peganum Harmala

Bekijk product

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Syrische wijnruit gebruiken