Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wat is een Shisha Pen?

Een Shisha Pen is een kleine, sigaret-vormige, elektronische waterpijp die een shisha gearomatiseerde vloeistof verdampt. De Shisha Pen is perfect voor een ervaring onderweg, de Shisha Pen is altijd klaar voor gebruik, waar je ook bent. Omdat de e-shisha een vloeistof verdampt, bevat het daarnaast geen teer, koolmonoxide of andere giftige stoffen die worden geproduceerd bij het verbranden van Shisha tabak. Een Shisha pen levert een zuivere en prettige shisha ervaring zonder zorgen om nicotine verslaving of negatieve gezondheidseffecten. De Shisha pen is de moderne evolutie van een oude traditie.

Hoewel het roken van een hookah een traditie is die al honderden jaren teruggaat, is de uitvinding van de e-hookah een meer recente. Het volgde op de uitvinding van de e-sigaret door Hon Lik in 2003. Hon Lik is een Chinese apotheker die bedacht een piëzo-elektrisch ultra-geluid uitzendend element te gebruiken om nicotine, verdund in propyleenglycol, te verdampen. In 2004 werd dit voor het eerst op de Chinese markt gebracht en daarna verspreidde het zich wereldwijd. De Shisha pen is een logische evolutie van dit concept om een nicotinevrije, draagbare en pure shisha ervaring te bereiken.

Het zijn deze kenmerken die ervoor hebben gezorgd dat een shisha pen een trendy accessoire is geworden die vaak wordt gezien tijdens een avondje uit. De veiligheid, draagbaarheid, smaken en ook de gezondheidsaspecten leiden ertoe dat velen de voorkeur geven aan een e-shisha ten opzichte van een hookah, waarvan is aangetoond dat deze aanzienlijke gezondheidsrisico's leveren.