Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

De voordelen van de Shisha Pen

1. Geen giftige stoffen

Shisha pennen leveren een schone en zuivere damp die geen teer, koolmonoxide of andere giftige stoffen bevat. Deze giftige chemische stoffen worden, onder andere, geassocieerd met de gezondheidsproblemen die voortvloeien uit het gebruik van tabak en hookahs. Omdat sigaretten en hookahs tabak verbranden, komen daarbij een groot aantal giftige bijproducten vrij. Een shisha pen verbrandt niets, dus veroorzaakt ook deze problemen niet.

2. Geen nicotine

Nicotine is de verslavende, stimulerende stof die we vinden in gewone en hookah tabak. Deze stof is op zichzelf niet schadelijk, maar wel verslavend en personen die slechts willen genieten van de smaak, willen dit vermijden. De vloeistof in een e-shisha bevat absoluut geen nicotine.

3. Geen rookverbod

Het feit dat een shisha pen damp uitstoot in plaats van rook zorgt ervoor dat de pen gebruikt kan worden op plaatsen waar roken niet gewenst of illegaal is.

4. Geen meeroken

De damp die een e-hookah levert, lost binnen seconden op. Dit betekent dat er geen sprake is van "meeroken". Deels is dit de reden waarom het is toegestaan op plaatsen waar tabak dat niet is.

5. Het is goedkoper

Gemiddeld gaat een shisha pen 600 trekjes mee. Wanneer je de kosten berekent, kom je met een shisha pen goedkoper uit dan bij het roken van hookah tabak of sigaretten.

6. Geen geurtjes

Omdat de damp van een shisha pen geen teer bevat, of andere schadelijke toevoegingen, blijft de geur niet op dezelfde manier hangen als sigarettenrook. Dit betekent dat kleding, meubels, haar en persoonlijke bezittingen niet doordrenkt raken met de geur van rook, een geur die veel mensen onprettig vinden en effect kan hebben op de manier waarop mensen met rokers omgaan.

7. Eenvoudig in gebruik

In tegenstelling tot gewone hookahs die veel voorbereiding nodig hebben, is een shisha pen eenvoudig in gebruik. Er is geen set up nodig en ook geen kool of vuur zoals bij een hookah of een sigaret. Je hoeft er alleen maar een trekje van te nemen!

8. Klein en discreet

E-hookahs zijn klein, zeker vergeleken met gewone hookahs, ongeveer de maat van een sigaret. Dit betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden meegenomen in je zak of tas, voor gemakkelijk gebruik onderweg, iets wat met een gewone hookah niet praktisch zou zijn. Omdat ze ook klein zijn en een damp opwekken die snel verdwijnt, waardoor het gebruik meestal weinig aandacht trekt, zijn ze ook discreet.

Zamnesia