Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wat is het verschil tussen een Shisha Pen een een E-sigaret?

Het grote verschil tussen een shisha pen en een e-sigaret is dat een e-sigaret is ontworpen om een nicotine stoot te leveren aan tabaksrokers, terwijl een shisha pen is ontworpen als een eenvoudig te gebruiken genotmiddel, zonder nicotine.

Zie onze E-cigshop hier en onze Shisha Pen hier.

E-sigaretten worden gebruikt om tabakssigaretten te vervangen en worden dus constant gebruikt. Dit betekent dat een e-sigaret moet worden onderhouden, onderdelen moeten worden vervangen en nicotine e-vloeistoffen moeten worden bijgevuld. Andersom is een shisha pen ontworpen voor recreatief gebruik en in sociale situaties. Omdat ze niet, zoals een e-sigaret, constant worden gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken over reserveonderdelen. Een shisha pen kan worden weggegooid, zodra hij op is.

Deze aard van een e-hookah, gecombineerd met het gebrek aan nicotine, betekent dat ze goedkoper zijn dan e-sigaretten, waardoor hun functie als sociaal genotmiddel, in plaats van het onder controle houden van een nicotineverslaving, nog verder wordt versterkt.

Nog een verschil tussen een shisha pen en een sigaret is de manier van functioneren. Omdat een e-sigaret navulbaar is, zijn er veel diverse ontwerpen beschikbaar, met verschillende set-ups. De meeste e-sigaretten hebben een knopje nodig om deze te activeren. Deze knop activeert het verwarmingselement tijdelijk en verdampt de nicotine e-vloeistof. Veel shisha pennen worden geactiveerd door zuiging en hebben dus geen knop.

Zamnesia