Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Guarana versus Koffie

Guarana vs. Coffee

Koffie is niet voor iedereen. De bittere smaak en de korte energiestoot zorgt ervoor dat velen een alternatief zoeken. In dit geval kan Guarana een perfecte keuze zijn.

Een van de vele voordelen van Guarana ten opzichte van koffie is de duur van de stimulatie. Energie van Guarana blijft langer hangen dan koffie, daarnaast is de stimulatie minder gejaagd en meer helder. Guarana wordt langzaam door het lichaam opgenomen. Dit zorgt voor een langdurige afgifte van energie, een sterk contrast met de snelle energiestoot en -afname die koffie levert.

Guarana opladenGuarana bevat niet alleen meer cafeïne dan koffie, maar ook andere alkaloïden en vetten die gevoelens van honger en dorst onderdrukken. Om deze reden wordt Guarana ook vaak gebruikt bij programma's om gewicht te verliezen. Omdat er slechts een kleine hoeveelheid poeder nodig is, worden er bijna geen calorieën ingenomen, wat een bijkomend voordeel is als je probeert af te vallen.

De natuurlijke warmte die Guarana in het lichaam aanmaakt, staat bekend als thermogenese. Dit is een normaal proces van de stofwisseling en dit helpt het opgeslagen lichaamsvet om te zetten in energie. Hoewel cafeïne zowel in koffie als Guarana aanwezig is, staat Guarana erom bekend dit proces te vergemakkelijken. De theobromine en theofylline in Guarana versterken dit proces nog eens.

Als een gevolg hiervan, is Guarana een extreem rendabel alternatief voor koffie en velen geven er dan ook de voorkeur aan. Het levert langdurig energie zonder nervositeit en het levert gezonde anti-oxidanten. Er zou kunnen worden gesteld dat de snelle rush van koffie precies is wat je nodig hebt in de morgen, maar koffie inruilen voor Guarana als een drankje voor overdag kan je veel meer duurzame energie leveren om je door een dag hard werken heen te trekken.

 

Zamnesia

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Guarana