Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Effecten van Ginseng

Ginseng

De effecten van Ginseng hebben een reputatie een van de veiligste en meest krachtige, natuurlijke boosters ter wereld te zijn voor vitaliteit. Dit komt voornamelijk vanwege de adaptogene kwaliteiten van Ginseng, wat inhoudt dat het niet een enkel orgaan verbetert, maar het lichaam in zijn geheel een oppepper geeft en alleen daar waar het nodig is. Adaptogenen als Ginseng kunnen de stressbestendigheid verhogen, het immuunsysteem oppeppen en conditie en de cognitieve functies verbeteren.

Het vermogen de vitaliteit te boosten gaat hand in hand met de reputatie van Ginseng als een tonic voor de man. De verhoogde vitaliteit en uithoudingsvermogen die het produceert kan een grote hulp zijn in de slaapkamer. Het is dan ook het meest gekozen kruid voor de behandeling van erectiestoornissen en wordt vaak gecombineerd met kruiden als Ginkgo en Rhodiola om het aantal zaadcellen te verhogen. Hoewel van Ginseng is gemeld dat het libidoverhogend werkt, moeten erectiestoornissen serieus genomen worden. Medisch advies moet worden ingewonnen voor men aan zelfmedicatie begint.

Deze complete, stimulerende eigenschappen maken Ginseng een effectief dagelijks supplement, hoewel vaak wordt aangeraden het niet langer dan zes weken achtereen te gebruiken. Bij de aanbevolen dosering, kan Ginseng helpen de spieren op te bouwen en het verbetert lichamelijke kracht, het vermogen om te sporten, de focus en cognitieve vaardigheden. Omdat Ginseng voor deze doeleinden werd gebruikt, zijn er ook klinische onderzoeken gedaan naar de effecten en de mogelijke therapeutische toepassingen. Alle studies zijn het erover eens dat Ginseng lichamelijke en mentale prestaties verbetert en daarnaast verhoogt het ook het aantal zaadcellen bij mannen. Ook is ontdekt dat het moeheid, veroorzaakt door menopauze, vermindert, weerstand tegen infecties verhoogt, ontstekingsremmend werkt, en, zonder twijfel het meest belangrijk, de algemene kwaliteit van het leven verbetert.

De veelzijdigheid van Ginseng maakt het een ideaal kruid om te gebruiken in combinatie met andere behandelingen. Het wordt vaak gebruikt met andere, immuunsysteem modulerende remedies om chronische infecties en het immuunsysteem te behandelen. Ginseng wordt bijvoorbeeld gecombineerd met Ginkgo, om te worden gebruikt om het geheugen en de cognitieve functies bij ouderen te verbeteren en het fungeert als preventieve maatregel tegen dementie.

 

Zamnesia

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.