Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Effecten van Ginkgo

Ginkgo biloba

De belangrijkste effecten zijn een verhoogde cognitieve prestate, verbeterde bloedsomloop, bescherming van het zenuwstelsel en bescherming tegen vrije radicalen (anti-oxidant).

Deze hebben gevolgen voor een aantal aandoeningen. Het interessantste onderzoek suggereert dat Ginkgo gebruikt zou kunnen worden om Alzheimer en dementie te behandelen. De bestanddelen in Gingko beschermen niet alleen maar de cellen tegen afbraak, ze verbeteren ook het geheugen en het cognitief functioneren. Er is meer klinisch onderzoek nodig, maar het huidige onderzoek suggereert dat het gebruik van Gingko net zo effectief zou kunnen zijn als voorgeschreven acetylcholinesterase remmende medicijnen.

Een andere populaire toepassing van Gingko is de behandeling van duizeligheid en tinnitus. De verbeterde bloedtoevoer naar het centrale zenuwstelsel kan de impact van zenuwgerelateerde aandoeningen verminderen en zo tevens de symptomen bestrijden. Het is de moeite waard op te merken dat zenuwgerelateerde aandoeningen zoals duizeligheid, hoogtevrees en tinnitus moeilijk te behandelen zijn, maar Gingko kan vaak wel enige mate van verlichting bieden, al is het maar een beetje.

Dit leidt naar een ander belangrijk gebruik van Gingko, namelijk als circulatiebooster. Degenen met een slechte circulatie, zoals mensen met een lage bloeddruk, Raynauds syndroom, hoogteziekte en claudicatio intermittens kunnen profiteren van het vermogen van Ginkgo om de bloedsomloop te stimuleren.

Ginkgo heeft invloed op een groot aantal systemen in het lichaam, door de bloedsomloop te ondersteunen, cellen te beschermen en het cognitief functioneren te verbeteren, alle organen in het lichaam profiteren. Hierdoor is Gingko een ideaal dagelijks supplement. Sommige gezondheidstherapeuten bevelen het aan als toevoeging voor een groot aantal aandoeningen, van MS tot bevriezing.

Disclaimer: Wij zijn geen gezondheidstherapeuten, zoek bij twijfel advies van een medische professional.Ginkgo Biloba