Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Effecten van Silene capensis

Silene Capensis droom

Het voornaamste effect van de African Dream Root is het opwekken van levendige en heldere dromen en ook het verbeteren van de kwaliteit van de slaap. Dromen worden meer intens en memorabel en, met een beetje oefening, zelfs volledig helder. Silene capensis verhoogt deze helderheid, maar deze toestand wordt het gemakkelijker verkregen door personen die reeds ervaring hebben in het navigeren van de droomwereld.

Opgemerkt moet worden dat de effecten van de African Dream Root niet altijd direct merkbaar zijn; vaak moet de plant een paar dagen worden gebruikt om de helderheid van dromen te ervaren. Zodra het echter is ingewerkt, kan je verwachten de bizarre wereld van dromen op een meer bewust niveau te betreden. Ook zal de wortel ervoor zorgen dat je uitgerust wakker wordt.

In grote, enkele hoeveelheden, kan de African Dream Root zuiverend werken. Hoewel er nooit schadelijke effecten zijn gemeld, kan het ervoor zorgen dat je moet overgeven, dus het wordt aangeraden je aan de aanbevolen dosering te houden.

African dream root