Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wat is Clavo Huasca?

Clavo Huasca is een gigantische rank uit de Amazone, die al lang voor medische doeleinden wordt gebruikt. Clavo Huasca werkt zich een weg omhoog tegen de andere reuzen in de Amazone en kan wel 80 meter hoog worden. Dit biedt dus genoeg plantenmateriaal voor de inheemse bevolking, die het oogsten voor gebruik.

Amazone_Clavo HuascaHoewel Clavo Huasca vrij nieuw is op de Westerse markt, wordt ze al lang gebruikt in de Peruaanse geneeskunde, voor zowel medische als lustopwekkende toepassingen. De wortels en bast van Clavo Huasca (die ook de actieve ingrediënten van de rank bevatten), produceren een uitgesproken kruidnagel-achtige geur en dit heeft ervoor gezorgd dat de plant ook bekend staat als kruidnagel rank of witte kruidnagel.

Clavo Huasca is pas recentelijk geadopteerd door de Westerse markten, waar het voornamelijk gebruikt wordt als afrodisiacum.

Geschiedenis van Clavo Huasca

Hoewel Clavo Huasca pas recent door het Westen is geadopteerd als afrodisiacum, heeft het een lange geschiedenis binnen de Peruaanse kruidengeneeskunde, waar het ook al honderden jaren wordt gebruikt om de passie tussen geliefden aan te wakkeren.

Ook wordt gedacht dat Clavo Huasca in hoog aanzien stond bij de Katholieke kolonisten. Dit komt omdat een dwarsdoorsnede van de rank een uitgesproken en griezelige gelijkenis vertoont met een heraldisch Maltezer kruis.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.


Clavo Huasca