Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Deel 1: Algemene Informatie

In dit algemene gedeelte van de Zanmesia Kweekgids, vind je alles wat je moet weten, voordat je daadwerkelijk met kweken begint.

Allereerst gaan we dieper in op de basis van de plant zelf; je leert alles over de diverse stadia van de plantenontwikkeling, de belangrijkste verschillen tussen de verschillende soorten, het verschil tussen goede genen en bieden je andere handige, algemene informatie. Hoewel het niet essentieel is bij het kweken, zal de theoretische kennis hier het verschil maken tussen een beginner die aanrommelt en iemand die actief probeert zijn vaardigheden te verbeteren. We raden dus sterk aan deze informatie te lezen.

In aanvulling hierop, bespreken we ook de vele zaken waar je rekening mee moet houden voordat je wiet gaat kweken. Ben je bijvoorbeeld van plan om binnen of buiten te kweken? En heb je de vele factoren en voor- en nadelen van beiden overwogen? We gaan dieper in op onderwerpen als een fatsoenlijke kweekruimte, manieren om je tuin geheim te houden, het kiezen van soorten die passen bij jouw situatie en algemene tips die passen bij een goede cannabis kweker.

Met alles in dit gedeelte in handen, heb je een uitmuntende fundering om je kweekexpertise op te bouwen. Het zal invloed hebben op alles wat je hierna doet.

 

Terug naar Cannabis Kweekgids

Terug naar Algemene Informatie

Verder naar Teelt-de hoofdzaken

Verder naar indoor kweken      Verder naar outdoor kwekenBeste zaden