Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Wiet buiten kweken

Je wil graag dat je planten buiten van de zon kunnen genieten, zoals de natuur dat bedoeld heeft? Dan is dit gedeelte voor jou. Je vindt alle belangrijke informatie, die je moet weten om van je buitenteelt een succes te maken.

Wiet buiten kweken

Je leert hier hoe je kan verzekeren dat de bodem alles heeft wat het nodig heeft en hoe je deze bodem correct voorbereidt. Ook geven we je alle informatie over wat je nodig hebt als guerrilla kweker, zoals specifieke beveiligingseisen, discretie en manieren waarop je voorkomt dat wilde dieren je gewas opeten. Ontdek ook hoe je ervoor zorgt dat je cannabis voldoende zonlicht ontvangt, of je genoeg water geeft en hoe de pH wordt behouden.

Je kan er ook terecht voor handige tips en veel, veel meer over hoe je correct cannabis kweekt in de openlucht, zoals het stimuleren van buitengewassen via het gebruik van een compost thee, of de rol die nuttige enzymen en dieren kunnen spelen in het onderhouden van je bodem. In aanvulling hierop, kan je ook terecht in ons gedeelte over binnenkweek, omdat het nooit kwaad kan de zaak van twee kanten te bekijken. Je pikt wellicht nog wat nuttige informatie op die je kan gebruiken in je buitenteelt!

 

Terug naar Buiten kweken

Terug naar Cannabis KweekgidsBest zaden voor buiten