Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Deel 3: Technieken voor gevorderden en het oplossen van problemen

Denk je dat er iets mis gaat met je planten? Geen probleem! Wil je een poging wagen met meer gevorderde technieken? Je bent op de juiste plek! In dit gedeelte bespreken we alle zaken die de mannen van de jongens scheiden en hoe je op de juiste weg komt om een expert kweker te worden!

Je moet inmiddels wel een degelijk begrip hebben van de basis van het kweken van cannabis. Het kweken van cannabis is eenvoudig te leren, maar enorm moeilijk onder de knie te krijgen. Er kan altijd worden bijgeleerd en er zijn altijd nieuwe manieren om je vaardigheden te verbeteren. Daarom zeggen veel mensen dat het roken van cannabis niet verslavend is, maar het kweken wel!

Dus hoe word je een pro? Met veel toewijding, oefening en hard werken. Het leren van een paar nieuwe trucjes kan een enorme hulp zijn. In dit gedeelte vind je gedetailleerde informatie over meer gevorderde technieken, zoals hoe speciale technieken om te trimmen, toppen en trainen daadwerkelijk grensverleggend kunnen werken voor een cannabis plant. Maar we kijken ook naar de meer gevorderde kweek set-ups, zoals hydroponic systemen en hasj tip creërende LED-verlichting.

We kijken ook naar manieren waarom je problemen kan herkennen en oplossen voor ze te serieus worden en welke maatregelen je kan nemen als je laks bent geweest. Of het nu ongedierte is, verbranding, ziektes of tekorten; we helpen je het probleem vast te stellen en op te lossen. Mettertijd zal je in staat zijn de tekenen te herkennen, aan te voelen hoe je planten ontwikkelen en problemen voorkomen voordat ze de kans hebben te ontwikkelen, allemaal zonder naar een gids te grijpen.

Terug naar Cannabis Kweekgids

Terug naar Technieken voor GevorderdenZaden, voeding en meer