Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Awards Philosopher Seeds

Awards Philosopher SeedsIn de jaren dat Philosopher Seeds hun goed afgestelde en perfect gekweekte creaties met de wereld delen, hebben ze een aantal, zeer verdiende, prijzen in de wacht gesleept. Hierdoor worden ze beschouwd als een hoogwaardige, uitmuntende zadenbank, met bloeiende potentie. Hieronder vind je de bekroonde werken van Philosopher Seeds.

Award Black Bomb

Prijs: M.F. Association Cannabis Cup, 2012 - 3e prijs in de Indoor-Bio categorie

Black Bomb (Philosopher Seeds)Black Bomb is, zoals de naam al suggereert, explosief. En dat geldt niet alleen voor haar effect: Black Bomb biedt kwekers een hoge weerstand, veel kweekgemak, gulle oogsten, een bloeiperiode van twee maanden en een enorme veelzijdigheid als het gaat om meer gevorderde kweektechnieken. Hierdoor is Black Bomb zeer geschikt voor zowel de beginner als de veteraan. Het geproduceerde eindproduct is extreem krachtig, met een hoog THC gehalte die een ontspannende, lichamelijke stone opwekt, die neigt naar een Indica stone. Ze produceert ook veel hars, wat haar ideaal maakt voor de productie van hasj. De smaak van Black Bomb bevat zowel zoete als aardse elementen, wat haar een instant klassieker maakt en een favoriet onder gebruikers die de voorkeur geven aan old-school smaken.

Koop Black Bomb


Award Amnesika 2.0

Prijs: ExpoGrow Cannabis Cup, 2012 - 3e prijs in de Best Sativa categorie

Amnesika 2.0 (Philosopher Seeds)Amnesika 2.0 is een Sativa dominant monster, die haar bekroning absoluut verdiend heeft. Ze is het resultaat van een meesterlijke kruising tussen Amnesia Haze en Skunk en biedt een heel nieuwe twist op de traditionele Haze smaken, die zowel nootachtig als zoet zijn. De high is voornamelijk cerebraal, motiverend en stimulerend, zonder echter te overweldigen, wat haar een geweldige strain maakt als je nog wat wil doen. Ondanks dat Amnesika 2.0 Sativa dominant is, heeft ze een bloeiperiode van slechts 8 weken en is extreem gemakkelijk te kweken. Je moet echter wel rekening houden met de ruimte, want vanwege die Sativa dominantie kan ze erg groot worden! Als je van Sativa's houdt, dan is deze kampioene het proberen waard.

Koop Amnesika 2.0


Award K13-Haze

Prijs: Spannabis Champions Cup, 2011 - 3e prijs in de Best Resin categorie

K13-Haze (Philosopher Seeds)K13-Haze is een compacte, Sativa dominante schoonheid die, zoals de bekroning al suggereert, interessant is voor iedereen die van hoogwaardige hars houdt. Ze is het resultaat van een kruising tussen Yumboldt en Kali Mist en voegt de beste eigenschappen van de twee samen. K13-Haze is bijzonder eenvoudig te kweken, heeft een bloeiperiode van grofweg acht weken en kan oogsten produceren tot wel 600g/m². Gerookt produceert K13-Haze een tropische, citrussmaak, met ondertonen van wierook, die sterker worden naarmate K13-Haze langer is uitgehard. Voor wat betreft de effecten, kan je een Sativa rush verwachten die naar je hoofd stijgt en die je stimuleert, opwekt en alert maakt.

Koop K13-Haze

 


Zamnesia


Philosopher Seeds zaden

Informatie Philosopher Seeds

Philosopher Seeds

Philosopher Seeds is een zadenbank uit Spanje met vele jaren professionele kweekervaring. Lees hier meer over deze geweldige zadenbank:

Over Philosopher Seeds
Awards Philosopher Seeds
Alle zaden van Philosopher Seeds