Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Sensi Seeds Awards

Sensi Seeds Cups

Sensi Seeds draait al heel wat jaren mee in de wereld van de cannabiskweek. Het is waarschijnlijk niet verrassend dat ze door de jaren heen ontelbare prijzen hebben gewonnen.

Hier is een verzameling met een aantal van hun toppers!


AwardSuper Skunk Auto

   

Awards:

•    2012 Highlife Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Autoflowering Strain

Super Skunk dateert al uit de jaren '90 en heeft de tand des tijds duidelijk doorstaan, want ze is ook nu nog net zo populair als vroeger. Voor de kwekers bij Sensi Seeds was het dus alleen maar logisch er een autoflowering variant van te produceren. Haar korte postuur en vette toppen zijn behouden gebleven en Super Skunk Auto zal zich in iets minder dan 8 weken ontwikkelen van zaad tot oogst. Het resultaat is een eersteklas, zoete rook, die onmiddellijk opwekkende effecten levert, gevolgd door een zachte, maar diepe, lichamelijke stone. Perfect om bij te chillen.

Koop Super Skunk Auto

 

Super Skunk Auto

 


AwardEarly Skunk

   

Awards:

•    2006 Highlife Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain

Early Skunk kan, zoals de naam al suggereert, al vroeg worden geoogst, waardoor ze een geweldige keuze is voor buitenkwekers in koelere klimaten. Ze zal je belonen met een gigantische opbrengst, voordat er kans is op vorst. Ze wekt een Indica dominante, lichamelijke stone op die vergezeld wordt door een soepele high. Early Skunk heeft binnen een bloeiperiode van 55-65 dagen.

Koop Early Skunk

 

Early Skunk


AwardMaster Kush

   

Awards:

•    2004 Highlife Cannabis Cup, 1ste plaats

Master Kush is een favoriet bij Sensi Seeds en ze biedt kwekers de old-school high van de Hindu Kush, met alle voordelen van de moderne cannabis genetica. Ze is een geweldige hars producent, waardoor ze favoriet is onder hasj liefhebbers. Ze heeft ook een snelle bloeiperiode van 50-55 dagen en een klein postuur, ideaal voor diegenen die in een kleine ruimte kweken.

  Master Kush

Award Northern Lights #5 X Haze

   

Awards:

•    1994 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor zowel Best Sativa als Best Overall Strain
•    1990 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Sativa


Deze soort was een van de eerste hybriden uit de VS die in Europa terechtkwam en Sensi Seeds heeft haar verfijnd en geperfectioneerd tot een echte all-star. Ze is letterlijk een versmelting van tegenpolen, waarin de torenhoge high van een krachtige Sativa wordt gecombineerd met de ondoorgrondelijke diepten van een pure Indica. Het resultaat is een high die het allemaal kan: De geest wordt afgevuurd terwijl het lichaam wordt ontspannen. Om het plaatje compleet te maken, heeft Northern Lights #5 x Haze een bloeiperiode van 65-75 dagen waarin ze een bizar grote oogst produceert. .

Koop Northern Lights #5 X Haze

  Northern Lights 5Xhaze

AwardBig Bud

   

Awards:

•    1989 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indica

Big Bud maakt haar naam waar, want ze is een Indica dominante soort die een indrukwekkende oogst produceert. Ze is zeer veelzijdig, reageert goed op training en geavanceerde kweektechnieken en ze groeit met een stabiele betrouwbaarheid. Haar wiet produceert een sappige, pittige, zoete smaak en wekt een lichamelijke stone op waar je steil van achterover slaat.

Koop Big Bud

  Big Bud

Award Skunk #1

   

Awards:

•    1988 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats – Cultivator’s Choice
•    2009 AMEC Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
•    Soft Secrets Strain of the Year

Skunk #1 van Sensi Seeds is een old-school legende die het kweken van cannabis heeft helpen vormen tot wat het nu is. Velen hebben Skunk #1 hoog staan, want ze staat garant voor stabiele, consistente en hoogwaardige resultaten. Ze is Indica dominant, bloeit in 45-50 dagen, produceert een flinke oogst en wekt een krachtige combinatie op van zowel high als stoned gevoelens, waarbij de geest wordt opgewekt en het lichaam ontspannen.

Koop Skunk#1

  Skunk #1

Award Northern Lights

   

Awards:

•    High Times Cannabis Cup Winnaar

Deze 90% Indica soort is over de hele wereld bekend. Ze is eenvoudig te beheren, zeer harsachtig, krachtig, compact en snelgroeiend, met een bloeiperiode van 45-55 dagen. Ze is een goed afgeronde combinatie die haar populair heeft gemaakt bij kwekers van alle klassen, waardoor iedereen fantastische resultaten kan behalen.

Koop Northern Lights

 

Northern Lights


AwardShiva Skunk

   

Awards:

•    Cannabis Cup winnaar

Shiva Skunk wordt beschouwd als een van de meest krachtige Skunks op de markt, wat haar een Indica krachtpatser maakt. Ze is ontstaan uit de mix van NL #5 x Sk #1 en was een instant hit toen ze op de markt verscheen. Ook vandaag is ze nog net zo populair als toen. Verwacht gulle oogsten van intense wiet. Shiva Skunk heeft een bloeiperiode van 45-55 dagen.

Koop Shiva Skunk

  Shiva Skunk

AwardSensi Skunk

   

Awards:

•    Cannabis Cup Winnaar

Bedoeld voor de kweker met een beperkt budget, die nog steeds bekroonde resultaten wil behalen. Sensi Seeds dekt hier de hele lading: Ze is eenvoudig te kweken, krachtig, heeft een snelle bloeiperiode, produceert gulle oogsten en wekt een klassieke, lichamelijke, Skunky stone op. Als je zoekt naar een klassieker van hoog kaliber, dan is deze ongecompliceerde Skunk wat voor jou. Sensi Skunk bloeit in 45-50 dagen.

Koop Sensi Skunk

 

Sensi Skunk


AwardSuper Skunk

   

Awards:

•    Cannabis Cup Winnaar

Super Skunk was een van Sensi Seeds eerste uitstapjes in het kweken van hybrides en is een combinatie van Skunk #1 met een Afghani hars krachtpatser. Het resultaat is een Skunk die groeit met een sterke vitaliteit en grote oogsten met prikkelende, krachtige toppen produceert. Ze pleziert zowel beginners als connaisseurs! Super Skunk bloeit in 45-50 dagen. Verwacht premium smaken en een diepe, couch-lock stone!

Koop Super Skunk

  Super Skunk

 


Zamnesia


Sensi Seeds zaden

Informatie Sensi Seeds

Sensi Seeds logo

Sensi Seeds is een oude rot op de cannabis zadenmarkt en is sinds de oprichting altijd blijven innoveren en verbazen. Ze zijn nu betrokken bij allerlei aspecten van de cannabis gemeenschap en doen investeringen die verder gaan dan slechts het creëren van hoogwaardige cannabis zaden, waardoor ze hun steentje bijdragen aan het informeren van de wereld over de ware potenties van cannabis.

- Over Sensi Seeds
- Sensi Seeds awards
- Alle zaden van Sensi Seeds