Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Verpakking Sensi Seeds

Sensi Seeds verpakking

Sensi Seeds voorzien al hun cannabis zaden met twee lagen bescherming, waardoor veiligheid en kwaliteit steeds opnieuw worden verzekerd.

Allereerst zijn de zaden verpakt in een plastic omhulsel voor extra duurzaamheid. Dit plastic wordt vastgemaakt aan de kaart van de soort, waarop alle details te vinden zijn, waaronder de algemene eigenschappen, zoals gemiddelde hoogte, opbrengst en groeitijd. Op de achterkant van het pakje, zal je een klein, geperforeerd stukje karton zien, waardoor de plastic behuizing van de zaden eenvoudig toegankelijk is.

Om de zaden nog extra te beschermen, doet Sensi Seeds al het bovenstaande en plaatst ze daarna in een verzegelde Sensi Seeds doos, zodat ze veilig en beveiligd bij jou arriveren.

Let op: De verpakking van Sensi Seeds is niet hersluitbaar. Als je niet van plan bent alle zaden tegelijk te gebruiken, zorg dan voor een gepaste opbergoplossing.

Sensi Seeds geeft de verpakking van feminized en automatic zaden verschillende kleuren om het verschil tussen de twee types zaden eenvoudig te kunnen onderscheiden.

De cannabis zaden van Sensi Seeds kunnen worden gekocht in hoeveelheden van drie.

 

Koop Sensi Seeds

 


Zamnesia


Sensi Seeds assortiment

Informatie Sensi Seeds

Sensi Seeds logo

Sensi Seeds is een oude rot op de cannabis zadenmarkt en is sinds de oprichting altijd blijven innoveren en verbazen. Ze zijn nu betrokken bij allerlei aspecten van de cannabis gemeenschap en doen investeringen die verder gaan dan slechts het creëren van hoogwaardige cannabis zaden, waardoor ze hun steentje bijdragen aan het informeren van de wereld over de ware potenties van cannabis.

- Over Sensi Seeds
- Sensi Seeds awards
- Sensi Seeds verpakkingen
- Alle zaden van Sensi Seeds